serreslife

Ο Στέργιος Γαλάνης εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, ύστερα από την παραίτηση του Θεόδωρου Αραμπατζή. Στην εκλογική διαδικασία που διεξήχθη την Τετάρτη η υποψηφιότητα του κ.Γαλάνη συγκέντρωσε 30 ψήφους ,ενώ καταμετρήθηκαν 6 λευκά και ένα άκυρο ψηφοδέλτια.

Προηγήθηκε εσωπαραταξιακή ψηφοφορία καθώς από την παράταξη του Π.Αγγελίδη για το αξίωμα του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών αυτοπροτάθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Παύλος Μυστακίδης, πρόταση που τέθηκε σε ψηφοφορία με αυτή του Δημάρχου Σερρών, ο οποίος πρότεινε την υποψηφιότητα του κ.Γαλάνη.

Τελικά από τους 23 δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας οι 15 στήριξαν την υποψηφιότητα του κ.Γαλάνη και οι 8 ψήφισαν υπέρ της υποψηφιότητας του Π. Μυστακίδη. Από την ψηφοφορία απουσίαζαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Τερζής και Κώστας Καρπουχτσής από την παράταξη του Π.Αγγελίδη και η Παν.Καλώτα από την παράταξη του Θ.Μηλίδη.

Ψηφοσυλλέκτες της διαδικασίας ήταν οι νεαρότεροι σε ηλικία δημοτικοί σύμβουλοι: ΤάνιαΓεωργούλα, Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης και Δημήτρης Τσαλίκογλου.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 433 επισκέπτες