serreslife

«Εάν υπήρξαν τέτοιου είδους παρεμβάσεις, τιςκαταδικάζω και δηλώνω ότι αλλού πρέπει να αναζητηθούν αυτοί που τιςέκαναν», επισημαίνει ο βουλευτής Σερρών.

Ο βουλευτής Νομού Σερρών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μενέλαος Βλάχβεηςέκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία σχετικά μεπαρεμβάσεις πολιτικών προσώπων και πολιτικών γραφείων στις εκλογές τωνεργαζομένων στο Νοσοκομείο Σερρών. Ειδικότερα, διαπίστωσα πως υπήρξεπροσπάθεια να εμπλακεί το δικό μου όνομα, καθώς και το πολιτικό μουγραφείο στη συγκεκριμένη φημολογία.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε υπήρξε παρέμβαση δική μου ή τουγραφείου μου, σε κάποιο συνδικαλιστικό φορέα ήσε εκλογική διαδικασίαεργαζομένων ή σε κάποιο όργανο. Προσωπικά, τον κοινοβουλευτικό μουρόλο τον αντιλαμβάνομαι διαφορετικά και αυτό το αποδεικνύω καθημερινά,με την εν γένει στάση μου. Εάν υπήρξαν τέτοιου είδους παρεμβάσεις, τιςκαταδικάζω και δηλώνω ότι αλλού πρέπει να αναζητηθούν αυτοί που τιςέκαναν.

Επιπρόσθετα, αισθάνομαι την ανάγκη να τονίσω ότι κατά τη θητεία μουστο Ελληνικό Κοινοβούλιο, εδώ και ενάμιση χρόνο, έχω προχωρήσει σε μιασειρά παρεμβάσεων και πρωτοβουλιών στον τομέα της Δημόσιας Υγείας,μεταξύ αυτώνκαι για το Νοσοκομείο Σερρών. Όλες οι προσπάθειές μουέγιναν και θα εξακολουθήσουν να γίνονται, σε θετική κατεύθυνση για τηΔημόσια Υγεία και πάντα με αποτελέσματα, προς όφελος του Σερραίουπολίτη. Αυτά είναι γνωστά σε όλους».

Διαβάστε επίσης:

  • Τα Πόθεν Έσχες των Σερραίων πολιτικών Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευ...