Γράφει ο Παναγιώτης Τζαννετάτος
Σε διευκρινίσεις για τις δηλώσεις της στην επιτροπή δεοντολογίας που προκάλεσαν αναστάτωση καθώς έρχονταν σε αντίφαση με την κομματική γραμμή σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας προχώρησε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρία Κόλλια.

«Δεν ψηφίζω Πρόεδρο Δημοκρατίας με την παρούσα κυβέρνηση είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σε δημοσιογράφους υπογραμμίζοντας ότι δεν θα στήριζε ούτε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.


Η κυρία Κόλλια αναφερόμενη και στην κομματική γραμμή για τον ΠτΔ εξήγησε ότι ο προβληματισμός της συνίσταται στο γεγονός ότι εξαρχής δεν έγινε συζήτηση επί της ουσίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ υπενθύμισε ότι η απόφαση να μην στηριχθεί η πρόταση της κυβέρνησης για το πρόσωπο που θα αναλάβει το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα ήταν ομόφωνη στην Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.

«Αυτή την απόφαση θα την τηρήσω εκτός πια αν έρθουν τα πάνω κάτω και προκύψει εθνικό θέμα όπως για παράδειγμα ο πόλεμος» σημείωσε.

Πηγή:newpost.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Τα Πόθεν Έσχες των Σερραίων πολιτικών Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευ...