Μια παράδοση στο καλό φαγητό που κρατάει από το 1958 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με πρωτότυπες ιδέες εφαρμοσμένες πάνω σε κλασικές και πεντανόστιμες συνταγές.

Τώρα το Σουβλάκι «Βλάχος» κοντά σας και με ένα απίθανο «ΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ»: απολαύστε μερίδα κρέατος, συνοδευόμενη από πατάτες, σαλάτα, 2 λαδόπιτες και αναψυκτικό 330ml, ΜΟΝΟ με €5.50!

Κάθε μερίδα κρέατος, μπορεί να περιλαμβάνει μια από εξής γεύσεις: γύρο ή μπριζολάκια, ή φιλέτο κοτόπουλο, ή συκώτι μοσχαρίσιο, ή μπιφτέκι γεμιστό ή εναλλακτικά 3 τεμάχια σουβλάκια ή σουτζουκάκια, ή λουκάνικα, ή κοτοσουβλάκια ή πανσέτες.

Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, καθώς το μαγαζί είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, και σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης κι αν βρίσκεσαι, με ένα τηλεφώνημα ο «Βλάχος» βρίσκεται στο σπίτι σου μέσα σε λίγο χρόνο.

Για καθημερινή και άμεση ενημέρωση επίσης μην ξεχάσεις να κάνεις like στην σελίδα του «Βλάχου» στο Facebook, όλο και κάποιος γνωστός καλλιτέχνης που βρίσκεται στην πόλη μας θα απολαμβάνει το φαγητό του εκεί κι εσύ το μαθαίνεις πρώτος!

Τηλεπαραγγελίες: 23210 58039 - 51524

What’s up : 6980021926 , Vodafone : 6947628800 , Wind : 6939282230

Δείτε επίσης: Ο Βλάχος φουρνίζει τα πιο νόστιμα κρεατικά

Facebook: Σουβλάκι Βλάχος

Ιστοσελίδα: www.souvlakivlaxos.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Μια νέα εμπειρία JYSK στις Σέρρες Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που άνοιξε τις πύλες του το κατάστημα JYSK Σερρών. Στα χρόνια αυτά οι πελάτες της JYSK στις Σέρρες είχαν την ευκαιρία να ...
  • Τι σουτιέν να επιλέξω; Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ...