serreslife

Απόλυτη ετοιμότητα για τη διοργάνωση του Πανσερραϊκού συλλαλητηρίου ενάντια στην κατασκευή νέων διοδίων στην Π.Ε. Σερρών, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 19.30 στην πλατεία Κρονίου, δηλώνει η Συντονιστική Επιτροπή «ΟΧΙ στα Διόδια». « Είναι ώρα να πούμε ένα ΟΧΙ στο νέο χαράτσι που μας επιβάλουν. Το αντίτιμο των διοδίων δεν θα είναι για μία φορά, αλλά για κάθε φορά. Έχουμε την στήριξη του συνόλου των κοινωνικών φορέων της Π.Ε. Σερρών, απομένει να την δούμε και εμπράκτως με την παρουσία τους στο συλλαλητήριο» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Γιάννης Γιάντσιος, απευθύνοντας κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην αυριανή κινητοποίηση.

«Πρέπει να καταλάβουμε όλοι οι Επαγγελματίες Βιοτέχνες και Έμποροι ότι δεν μπορούμε να αντέξουμε άλλες επιβαρύνσεις στο κόστος των προϊόντων μας» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΟΕΒΕΣ που στηρίζει το συλλαλητήριο , καλώντας τα μέλη της να συμμετέχουν στην κινητοποίηση.
«Όλοι πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά αφενός στην στέρηση της επιλογής μας να κινηθούμε σε παράλληλους χωρίς διόδια δρόμους και αφετέρου στην επιβολή ενός ακόμη έμμεσου μη ανταποδοτικού φόρου, που θα ακριβύνει το κόστος ζωής μας, αφού το μεγαλύτερο μέρος των καθημερινών μας πληρωμών στα διόδια, θα δίνονται για την εξόφληση του δημόσιου χρέους»υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων , απευθύνοντας κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο αυριανό συλλαλητήριο.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης:

  • Έρχεται νέα δομή μεταναστών στις Σέρρες; Τις προηγούμενες ημέρες το θέμα απασχόλησε την τοπική κοινωνία καθώς κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν την σοβαρή πιθανότητα δημιουργίας νέας Δομής προσφύγων/μετανασ...
  • Διέρρηξαν το κτήριο του Ορφέα Σερρών Άγνωστοι διέρρηξαν το ιστορικό κτήριο του Ορφέα Σερρών, με τον Πρόεδρό του Χαράλαμπο Φώτογλου, να είναι σοκαρισμένος από το θέαμα που αντίκρισε. Διαρρήκτες β...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 270 επισκέπτες