serreslife

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων το τμήμα μαγείρων του ΙΕΚ Σερρών μαγείρεψε εορταστικές συνταγές με κρέας χοιρινό και κοτόπουλο ενώ δεν παρέλειψαν οι σεφ του τμήματος να δώσουν μυστικά της τέχνης τους και πολύτιμες συμβουλές σε όσους το ζήτησαν.

Με μεγάλη επιτυχία και με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό πραγματοποιήθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε για τέταρτη χρονιά, η Διοίκηση του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Σερρών, στην πλατεία Ελευθερίας. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, στην πλατεία Ελευθερίας.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με σκοπό να ενημερωθούν και να γνωρίσουν οι Σερραίοι καταναλωτές ενόψει των εορτών τον Σερραίο κρεοπώλη του κλάδου.
Η έναρξη των εκδηλώσεων ήταν εντυπωσιακή με τα πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον σερραϊκό ουρανό. Νωρίτερα μικρές χορεύτριες από την Σχολή χορού της Ναταλύ Θεοδωρίδου και το νεανικό χορευτικό σχήμα Shock Troopers έδωσαν με τις χορευτικές τους φιγούρες εορταστικό τόνο στην εκδήλωση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους την βραδιά της έναρξης των εκδηλώσεων ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστος Μέγκλας ,ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Επιμελητήριο Βασίλης Καλαϊτζίδης, ο γενικός γραμματέας της ΟΕΒΕΣ Σερρών και νεοεκλεγέν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΣ, Χρήστος Μαυρομιχάλης και πολλά νεοεκλεγέντα μέλη στην διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Σερρών, Φάνης Καμπούρης , σε δηλώσεις στη «Σ» , αναφερόμενος στις εκδηλώσεις, τόνισε: «Για τέταρτη χρονιά οι κρεοπώλες του νομού Σερρών διοργανώνουμε την εκδήλωση . Μακάρι και του χρόνου να μπορούμε να διοργανώσουμε τέτοιες εκδηλώσεις που δίνουν χαρά στον κόσμο, σε μικρούς και μεγάλους. Ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα μας και συμμετέχει με ιδιαίτερη χαρά. Καλέ γιορτές να έχουμε με υγεία και χαρά».
«Η ανταπόκριση του κόσμου στις εκδηλώσεις είναι πάρα πού μεγάλη και έτσι πλέον κάθε χρόνο τις διοργανώνουμε . Έρχονται οι καταναλωτές κοντά μας ,μας στηρίζουν και περνούν μαζί μας υπέροχα», δήλωσε η ταμίας του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Σερρών και νεοεκλεγέν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών, Διαλεχτή Παυλάκη.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων το τμήμα μαγείρων του ΙΕΚ Σερρών μαγείρεψε εορταστικές συνταγές με κρέας χοιρινό και κοτόπουλο ενώ δεν παρέλειψαν οι σεφ του τμήματος να δώσουν μυστικά της τέχνης τους και πολύτιμες συμβουλές σε όσους το ζήτησαν.
Η διοίκηση του Σωματείου διοργάνωσε διαγωνισμό ζωγραφικής για τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με θέμα το κρέας. Οι τρεις καλύτερες ζωγραφιές βραβεύτηκαν.
Την Κυριακή σε εορταστικό κλίμα, οι κρεοπώλες έψησαν κρέατα και τα πρόσφεραν στους Σερραίους καταναλωτές τους, όπως και εδέσματα που ετοίμασαν κρεοπωλεία του σωματείου τους.

Δήμητρα Μετόκη

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 279 επισκέπτες