Η ανακοίνωση που έχει δημοσιεύσει το Δ.Σ του Φιλοζωϊκού Ομίλου Σερρών στη σελίδα στο Facebook είναι η απάντησή της στην εκπομπή της Παρασκευής 14/7 του ΔΙΚΤΥΟ TV .

 


Διαβάστε την ανακοίνωση

Αλήθειες και ψέμματα!!
Με λύπη μας παρακολουθήσαμε στις 14/7 τη μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή ''Ανοιχτή Γραμμή'' του Δίκτυο Τηλεόραση με καλεσμένο τον κ. Χ. Γρηγοριάδη (αντιδήμαρχο αγροτικής ανάπτυξης και οικονομίας - υπεύθυνο κυνοκομείου), να γίνεται άμβωνας παραπληροφόρησης και συκοφάντησης των πολιτών - εθελοντών ενός από τους ιστορικούς συλλόγους της πόλης μας, με πανελλήνια φιλοζωική και κοινωνική δράση, του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών.

Με κύρια ευθύνη της κ. Μ. Νάβαλη, παρουσιάστριας της εκπομπής, η οποία δε δικαιολογείται να μη γνωρίζει το νομικό πλαίσιο που αφορά στο θέμα των αδέσποτων ζώων, σκύλων και γατών ακούσαμε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για τα αδέσποτα να χαρακτηρίζει έμμεσα πλην σαφώς ανίκανο το σύλλογο και τους εθελοντές του υπό τη σιωπηρή παραδοχή της δημοσιογράφου!!!

Ακούσαμε με μεγάλη μας έκπληξη, ότι εμείς οι πολίτες και εθελοντές της πόλης και του Δήμου μας, που επί σειρά ετών μέχρι και σήμερα στειρώσαμε πάνω από πέντε χιλιάδες αδέσποτα, ζώα σκύλους και γάτες από όλο το νομό Σερρών με δικά μας έξοδα.......είμαστε υπεύθυνοι για το θάνατο μιας γατούλας που για πρώτη φορά κλήθηκε ο ίδιος ως αρμόδιος να περιθάλψει και η οποία λόγω της ανικανότητας του πέθανε!!!
Υπό τη συνεχιζόμενη σιωπηλή παραδοχή της κ. Νάβαλη σε όλες τις κατηγορίες, ανακρίβειες και δυσφημιστικά σχόλια που σκοπίμως εξαπέλυε ο αντιδήμαρχος κατά των εθελοντών του συλλόγου, συνεχίστηκε το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής με αποκορύφωμα την αποθέωση του αρμοδίου ως μαρτυρικού ιππότη που προσπαθεί εναγωνίως να λύσει το θέμα των αδέσποτων στην πόλη μας αλλά τον μηνύουν θεοί και δαίμονες!!! ''Πείτε μου τι πρέπει να κάνω και θα το κάνω, κραύγαζε ηρωικά ο αρμόδιος, επίσης υπό τη συγκαταβατική σιωπή της δημοσιογράφου η οποία του έγνεφε χαμογελώντας με απεριόριστη συμπάθεια - να τα μαζέψω μου κάνουν μήνυση να μη τα μαζέψω πάλι μου κάνουν μήνυση!!!!
Το να εφαρμόσετε το νόμο κύριε αρμόδιε και τις δυνατότητες που σας παρέχει η νομοθεσία για να λύσετε το πρόβλημα, δεν πέρασε από το μυαλό φανταζόμαστε κανενός σας, έτσι??

Και καλά, εσείς ως πολιτικός -για μην πούμε πολιτικάντης- έχετε κάθε λόγο να αποκρύπτετε από τους πολίτες, ότι σας κατατέθηκαν εμπεριστατωμένες προτάσεις από τον ΦΟΣ, όπως η δημιουργία βάσης δεδομένων για τα ιδιόκτητα ζώα, η οποία προβλέπεται από το νόμο και θα μας οδηγήσει στην εξάλειψη του φαινομένου της εγκατάλειψης ζώων στην πόλη μας. Έχετε κάθε λόγο να αποκρύπτετε επίσης, ότι και μνημόνιο συνεργασίας σας στάλθηκε από την Πανελλαδική Φιλοζωική Ομοσπονδία, με όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες, τις οποίες πρέπει να κάνετε ώστε να μην έχουμε αδέσποτα και μάλιστα από τον περασμένο χρόνο ...........αλλά εσείς είπαμε είστε πολιτικάντης, (συγνώμη, πολιτικός ) και το αποκρύπτετε σκοπίμως από τους πολίτες -τηλεθεατές!!!

Εσείς όμως κ. Νάβαλη, η οποία ως δημοσιογράφος έχετε πλήρως ενημερωθεί...διότι κατ' επανάληψη έχουμε δημοσιοποιήσει όλα τα παραπάνω βήματα που πρέπει να γίνουν (καταγραφή, ενημέρωση στα σχολεία, εφαρμογή της νομοθεσίας, συνεχιζόμενες μαζικές στειρώσεις κτλ) τα οποία σαφέστατα δίνουν τη λύση στο πρόβλημα που χρόνια τώρα ταλαιπωρεί όλους μας, ανθρώπους και ζώα....Εσείς κ. Νάβαλη, για ποιο λόγο τηρείτε σιγή ιχθύος στην εκπομπή σας και τα αποκρύπτετε από τους τηλεθεατές σας? Ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετείτε??
Μήπως τελικά δεν μας φταίει ούτε ο ανίκανος νομοθέτης, ούτε οι ανίκανοι εθελοντές.....μήπως τελικά μας φταίνε οι ανίκανοι αρμόδιοι και οι επίσης ανίκανοι διαμεσολαβητές τους ??

Με τιμή,
Το Δ.Σ. του Φ.Ο.Σ.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 147 επισκέπτες