serreslife

Το νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Ρομποτική, διοργανώνει ημερίδα παρουσίασης του προγράμματος, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 10:00-12:00, στο αμφιθέατρο Μηχανικών Πληροφορικής, στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. Θα γίνει παρουσίαση των βασικών τεχνολογιών που διδάσκονται οι Μεταπτυχιακοί Φοιτητές. Επίσης, θα παρουσιαστούν οι συνεργασίες με τον ακαδημαϊκό χώρο και την αγορά εργασίας.

Ο Α΄ Κύκλος του προγράμματος ξεκίνησε φέτος, με ιδιαίτερη επιτυχία. Ο Β΄ Κύκλος θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2018 και πολλοί ενδιαφερόμενοι έχουν εκφράσει ήδη το αίτημα για την ενημέρωσή τους.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους με συναφείς σπουδές Πληροφορικής, Αυτοματισμού, Ηλεκτρονικής, Ηλεκτρολογίας, Θετικών Επιστημών. Απευθύνεται επίσης σε εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να εμβαθύνουν στο αντικείμενο της Ρομποτικής και να το εισάγουν στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να παραστούν για να ενημερωθούν και να υποβάλλουν ερωτήσεις και προτάσεις.

Πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του προγράμματος δίνονται στην ιστοσελίδα robotics.teicm.gr και στο facebook: www.facebook.com/robotics.teicm/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και με τη Γραμματεία του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής, στο τηλέφωνο 23210-49341.

Διαβάστε επίσης: