serreslife

Μια προσέγγιση διαφορετική, γεμάτη φρεσκάδα, από το μοναδικό στο είδος του φωνητικό σύνολο The Performers Quartet θα παρουσιαστεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Αστέρια.

Από πολύ γνωστά jazz standards μέχρι πολυαγαπημένα musicals και από επιτυχίες της εποχής του swing μέχρι μεγάλες στιγμές της pop μουσικής σκηνής, θα περάσουν από μπροστά σας σε μια παράσταση με παιχνιδιάρικα... ερωτική διάθεση, όπου η φωνή έχει τον πρώτο ρόλο.
So... let the Voice Games... in Love begin!
The Performers Quartet
Βιργινία Γκαϊντατζή, σοπράνο
Δήμητρα Αθανασάτου, μέτζο σοπράνο
Αθανασία Θωμοπούλου, μέτζο σοπράνο
Γρηγόρης Πυριαλάκος, βαρύτονος
Παναγιώτης Κουντούρης, Εlectone, διασκευές
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 10,00€ | ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ: 12,00€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΑΣΤΕΡΙΑ»
ΏΡΕΣ ΤΑΜΕΙΟΥ: 11.00΄- 13.00΄& 18.00΄- 21.00΄
Τηλ. κρατήσεων 2321054755 (ώρες λειτουργίας ταμείου)
Tο Performers Quartet απαρτίζεται από μουσικούς με ωδειακή παιδεία και εμπειρία, τόσο στη σολιστική όσο και στη χορωδιακή πρακτική, οι οποίοι ζουν και δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη.
Αρχικά ξεκίνησε ως γυναικείο σύνολο, στην πορεία όμως η σύνθεση άλλαξε. Σήμερα τα μέλη του είναι η Βιργινία Γκαϊντατζή, η Δήμητρα Αθανασάτου, η Αθανασία Θωμοπούλου και ο Γρηγόρης Πυριαλάκος. Το σύνολο συνοδεύει στο electone (organ) ο Παναγιώτης Κουντούρης, ο οποίος επιμελείται και τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών.
Κίνητρο για τη δημιουργία του συνόλου αποτέλεσε η απουσία ενός αντίστοιχου σχήματος από το μουσικό τοπίο της πόλης, και κυρίως η αγάπη των μελών του για τη μουσική που ξεφεύγει από τα στενά «ακαδημαϊκά» πλαίσια.
Το ρεπερτόριο του κουαρτέτου, το οποίο περιλαμβάνει γνωστές, τόσο a capella όσο και με μουσική συνοδεία συνθέσεις, εκτείνεται από τα jazz και latin standards έως την pop και τη rock δημιουργία.
Το Performers Quartet μετρά σημαντικό αριθμό εμφανίσεων σε θέατρα, μεγάλους συναυλιακούς χώρους, φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη και άλλες ελληνικές πόλεις (Αθήνα, Βέροια, Αλεξανδρούπολη κ.α.) και στα 47α Δημήτρια αποσπώντας πάντοτε εξαιρετικές κριτικές.

serreslife

Διαβάστε επίσης: