serreslife

«Το δικό μου μήνυμα είναι ότι η χώρα χρειάζεται ανανέωση του πολιτικού δυναμικού τής. Πρέπει να βάλουμε στις πρώτες καρέκλες τους ανθρώπους που έχουν μοχθήσει και δουλέψει στη ζωή τους, που δεν τους έχει χαριστεί τίποτα και έχουν δείξει ότι μπορούν να τα καταφέρνουν. Όμως δεν θα μπορούμε να μιλάμε για ανανέωση αν όλοι του παρελθόντος παραμείνουν στην πρώτη σειρά». Αυτό τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τις Σέρρες στην ανοιχτή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης με πολίτες, τοπικούς φορείς και ΜΜΕ.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης σε μια ιδιαίτερα ζωντανή συζήτηση παρουσίασε τις τρεις προτεραιότητές του για τη χώρα. Όπως είπε, η Ελλάδα χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης που θα βάζει τέλος στην υπερφορολόγηση και θα ενισχύει τους ανθρώπους της παραγωγής, ανοιχτή παιδεία, καθώς και άμεση αντιμετώπιση της νεανικής φτώχειας, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Πρόσθεσε μάλιστα ότι χρειαζόμαστε «μια οικονομία λυτρωμένη από την πνιγηρή φορολογία και ανοιχτή, με κίνητρα στους νέους επιχειρηματίες αλλά και στις υπάρχουσες επιχειρήσεις, ιδιαίτερα τις μικρομεσαίες». Ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη να στηρίξουμε τις υγιείς μονάδες αγροτικής παραγωγής και τους συνεταιρισμούς, καθώς δίνουν πνοή στην περιφέρεια αλλά και στην οικονομία.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 12 και στις 19 Νοεμβρίου οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το αρχηγό ενός εντελώς καινούργιου φορέα και να γίνουν συνδημιουργοί ενός νέου κόμματος –μακριά από λαϊκίστικες και συντηρητικές αντιλήψεις. Καθοριστικό, όπως είπε, θα είναι η συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές, καθώς αν ψηφίσουν πάνω από 200.000 κανείς δε θα αμφισβητήσει το αποτέλεσμα και παράλληλα θα δώσουν το πράσινο φως στο νέο αρχηγό για να τα αλλάξει όλα.

Νωρίτερα, ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε επισκεφθεί το χωριό Δήμητρα Σερρών στο Δήμο Νέας Ζίχνης όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τοπικούς φορείς και κατοίκους της κοινότητας στο δημοτικό σχολείο. Το πρωί της Πέμπτης ο Σταύρος Θεοδωράκης βρέθηκε στην Καβάλα, όπου συναντήθηκε με τη Δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα, πραγματοποίησε ανοιχτή συνέντευξη τύπου με τοπικά ΜΜΕ και πολίτες, ενώ τέλος επισκέφθηκε τον μεγαλύτερο οργανισμό εκπαίδευσης πιλότων στη χώρα, που βρίσκεται στην Καβάλα.

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:


Διαβάστε επίσης: