serreslife

Κάλεσμα σε όλους Σερραίους απηύθυνε μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών το μέλος του ΠΑΜΕ Σερρών Πέτρος Δίμηζας, για συμμετοχή στο σημερινό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις Σέρρες στις 6.30 το απόγευμα στην Πλατεία Ελευθερίας.

«Κανένας φόβος, καμία υποταγή – Αγώνας για δουλειά με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια», είναι βασικό σύνθημα με το οποίο κατεβαίνουν στο δρόμο σήμερα με συλλαλητήρια ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα .
«Δυναμώνουν ξανά οι εκβιασμοί και οι απειλές. Στο οπλοστάσιο τους επανέρχονται μία-μία όλες οι δοκιμασμένες μέθοδοι εκβιασμού. Βάζουν τους εργαζόμενους να επιλέξουν ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη, να μπουν στη μέση των Συμπληγάδων, της δήθεν “καλής” ΕΕ και του “ανάλγητου” ΔΝΤ» αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ τονίζοντας πως
«Χρειάζεται τώρα, να δυναμώσει η αγωνιστική δράση από κάθε σωματείο, από κάθε χώρο δουλειάς, η οργάνωση της απάντησης σε παλιά και νέα μέτρα, η αντεπίθεση για δουλειά με δικαιώματα ζωή με αξιοπρέπεια»
Στις Σέρρες μετά τις ομιλίες και χαιρετισμούς στην πλατεία Ελευθερίας θα ακολουθήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης: