serreslife

"Ο σεβασμός προς τους πολίτες από την Πολιτεία οφείλει να είναι συνεχής ,καθολικός και αδιαπραγμάτευτος".
"Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, όπως και το Διοικητικής Ανασυγκρότησης, οφείλουν να ενημερώσουν άμεσα τους ωφελούμενους από το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και να επιλύσουν τεχνικά και διοικητικά ζητήματα, ώστε να παύσει η ταλαιπωρία και προσβολή των πολιτών".

Tα παραπάνω τονίζει μεταξύ άλλων με ανακοίνωση του ο Πασχάλης Τόσιος. Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρονται ακόμη τα εξής:
"Το πληροφορικό σύστημα πρέπει να λειτουργήσει πάραυτα, όπως και τα ΚΕΠ να εξυπηρετούν όλους όσους το δικαιούνται χωρίς διακρίσεις, με επιπλέον επιβαρυντικές διαδικασίες για μονογονεϊκές οικογένειες, νόμιμους μετανάστες και άλλες ομάδες συμπολιτών μας.
Τα συναρμόδια Υπουργεία οφείλουν να αντιμετωπίσουν ουσιαστικά και διαδικαστικά το εγχείρημα αυτό, λαμβάνοντας υπόψιν τις συνθήκες παρατεταμένης κρίσης και τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι ωφελούμενοι.
Βήματα και δράσεις υπέρ της διαφάνειας και της δικαιοσύνης, ειδικά στον ευαίσθητο χώρο της κοινωνικής πρόνοιας, πρέπει να θεωρούνται αυτονόητα και όχι ζητούμενα.Ο σεβασμός προς τους πολίτες από την Πολιτεία οφείλει να είναι συνεχής , καθολικός και αδιαπραγμάτευτος".

Διαβάστε επίσης: