serreslife

Τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί το μετερίζι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έδωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας κατά την κοπή της βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, στην αίθουσα «Κων. Καραμανλής» του Διοικητηρίου.

Ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στην Π.Ε. Σερρών για τη συμβολή τους στη θετική πορεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αποβλέποντας στη μείωση της γραφειοκρατίας και σε μια πιο ευέλικτη και παραγωγική διοίκηση.
Ως αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλονται υπέδειξε την ανάδειξη της Π.Κ.Μ. ως επιχειρηματικής περιφέρειας της Ευρώπης.
«Θέλω λοιπόν να σας πω κάτι που πηγάζει από μέσα μου και το αισθάνομαι πραγματικά και το οποίο δεν είναι άλλο από το ότι είμαι πραγματικά περήφανος που τα έφερε έτσι η ζωή να είμαι επικεφαλής μιας τόσο σπουδαίας ομάδας και εδώ στις Σέρρες και σε όλη την περιφέρεια και στις επτά περιφερειακές ενότητες», ήταν το λόγια του περιφερειάρχη προς τους εργαζόμενους στην περιφερειακή ενότητα Σερρών.
Σημείωσε ότι το γραφείο του είναι ανοικτό για κάθε υπάλληλο που θέλει να κάνει μια παρατήρηση, να καταθέσει κάποιο πρόβλημα ή να υποβάλει μία πρόταση.
«Γιατί όλα αυτά τα χρόνια μαζί περπατήσαμε αυτό το δύσκολο δρόμο ανηφορικό αλλά τα καταφέραμε και χάρη στην προσπάθειά της αυτοδιοίκησης και της περιφέρειας και των δήμων κρατήθηκε η κοινωνία όρθια σε μία πολύ δύσκολη οικονομική και κοινωνική κρίση σε ότι με αφορά θέλω να ξέρετε ότι είμαι εδώ και θα συνεχίσω να είμαι εδώ και τα επόμενα χρόνια».
Τη βασιλόπιτα έκοψε ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Γιάννης Μωϋσιάδης, με το φλουρί να «πέφτει» στο κομμάτι του διευθυντή Μεταφορών κ. Μαυρογιάννη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παν. Σπυρόπουλος, πρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων στην Π.Ε. Σερρών κ. Σωκράτης Κοτζάογλου, διευθυντής υπηρεσιών κ.α.

Διαβάστε επίσης: