serreslife

Περί τις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής, ειδοποιήθηκε το Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών για φωτιά σε μονοκατοικία στον οικισμό της Χρυσοπηγής. Λόγω των πληροφοριών που υπήρχαν, καθώς και των καπνών που φαίνονταν από τα παρακείμενα χωριά, τρία οχήματα ξεκίνησαν αμέσως για να μεταβούν στον τόπο του συμβάντος.

Φθάνοντας, διαπίστωσαν ότι η φωτιά ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Λόγω της ευαίσθητης δασικής περιοχής μέσα στην οποία βρισκόταν η μονοκατοικία, καθώς και του γεγονότος ότι το σπίτι καιγόταν απ΄ άκρου εις άκρον, υπήρχε ανά πάσα στιγμή ο κίνδυνος να γίνει κάτι χειρότερο, γι’ αυτό και ειδοποιήθηκε ο Δήμος Σερρών. Ο τελευταίος, συνέδραμε με δυο υδροφόρα και τέσσερα οχήματα – δυο από Νιγρίτα και δυο από Σιδηρόκαστρο – τα οποία ήταν καθ’ οδόν, σε περίπτωση που χρειάζονταν.
Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά. Η φωτιά, κατεσβέσθη σύντομα μεν, αλλά, λόγω της φύσης των υλικών απ’ τα οποία ήταν κατασκευασμένη η μονοκατοικία (40-50 τ.μ. περίπου), οι ζημιές ήταν πολύ μεγάλες. Το ευχάριστο, ήταν ότι η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενα σπίτια.
Να σημειωθεί ότι, όταν ξέσπασε η φωτιά, μέσα στο σπίτι βρισκόταν το ζευγάρι των ιδιοκτητών, οι οποίοι ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους. Όσον αφορά τώρα τα αίτια της φωτιάς, οι πληροφορίες είναι προς το παρόν συγκεχυμένες, και στον τόπο του συμβάντος βρίσκεται ακόμη το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, το οποίο συλλέγει στοιχεία.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης: