serreslife

Την Τετάρτη το βράδυ στις 7.00 μμ περνούσε από την πόλη μας και συγκεκριμένα από την περιοχή του Κρίνου, η αμαξοστοιχία Intercity 90, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη. Την ίδια στιγμή ένα μεγάλο φορτηγό μετά ρυμουλκό του ΤΑΠ, στην προσπάθεια του να περάσει πάνω από τις σιδηροδρομικές γραμμές, στο ύψος του Κρίνου...κόλλησε.

Ευτυχώς, όμως ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και ακινητοποίησε αμέσως το τρένο και δεν είχαμε σύγκρουση μεταξύ της αμαξοστοιχίας και του φορτηγού.
Στο σημείο βέβαια έσπευσαν αμέσως υπάλληλοι του ΟΣΕ από το Σταθμαρχείο των Σερρών, της κοινοπραξίας που εργάζεται για λογαριασμό του ΤΑΠ, αλλά και αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Σερρών, ενώ οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας, τότε κατάλαβαν ότι το τρένο ακινητοποιήθηκε.
Περίπτωση να περάσουν δεν υπήρχε, οπότε επέστρεψαν στην πόλη και πήγαν στην Δράμα με λεωφορεία του Οργανισμού.
Από εκεί και πέρα ελέγχθηκαν οι σιδηροδρομικές γραμμές για φθορές και ασφάλεια, ενώ ο οδηγός του ΤΑΠ συνελήφθη για παρακώλυση της συγκοινωνίας, αλλά στην συνέχεια με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.
Τελικά οι μόνοι που την πλήρωσαν ήταν οι επιβάτες του τρένου που καθυστέρησαν πάνω από δύο ώρες να φτάσουν στον προορισμό τους.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: