serreslife

Κύριε Δήμαρχε,
Σας γνωρίζουμε ότι το πρόβλημα των αδέσποτων σκυλιών στην πόλη των Σερρών ετέθη από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών κατά τη συνεδρίασή του στις 26 Νοεμβρίου, και κατά τη συζήτηση έντονος ήταν ο προβληματισμός για την άσχημη εικόνα που δημιουργούν τα αδέσποτα που κυκλοφορούν στην πόλη - και ειδικά στο κέντρο και την αγορά των Σερρών - σε συνδυασμό με τον κίνδυνο για τους δημότες, τους επισκέπτες, τους καταναλωτές και τη δημόσια υγεία. Τα μέλη του Δ.Σ. θεωρούν ότι τα αδέσποτα ζώα στις Σέρρες είναι υπεράριθμα και αυτό καθόλου δεν αρμόζει σε σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη.

 

Παρά τις προσπάθειες που κάνετε για την περισυλλογή των ζώων αυτών και τη συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος, το φαινόμενο εξακολουθεί να υπάρχει, και για το λόγο αυτό πιστεύουμε ότι οι προσπάθειές σας αυτές πρέπει να ενταθούν, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης και μάλιστα τώρα ενόψει των Χριστουγέννων με το εορταστικό κλίμα στην πόλη και στην αγορά.
Με την επιστολή μας αυτή παρακαλούμε για τις ενέργειές σας προς την κατεύθυνση της επίλυσης του προβλήματος.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
Χρήστος Μέγκλας

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...