serreslife

Συγκεντρώνοντας ποσοστό 64% ο κ. Χρήστος Μέγκλας πέτυχε την επανεκλογή του στην προεδρία του Επιμελητηρίου Σερρών. Ο συνδυασμός του κ. Βασίλη Καλαϊτζίδη, «Επιμελείς Σέρρες», συγκέντρωσε 877 ψήφους και 35,88%. Χαμηλή κρίνεται η συμμετοχή των επαγγελματιών, καθώς στις κάλπες προσήλθαν 2.513 ψηφοφόροι.

Η κατανομή των ψήφων ανά τμήμα έγινε ως εξής:

Ψήφισαν 2513

Υπηρεσίες 1286

Εμπορικό 769

Μεταποίηση 458

Εμπορικό

Ανάπτυξη Σερρών 462

Επιμελείς Σέρρες 280

Υπηρεσίες

Ανάπτυξη Ν. Σερρών: 842

Επιμελείς Σέρρες 418

Μεταποίηση

Ανάπτυξη Ν. Σερρών: 262

Επιμελείς Σέρρες: 179

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΓΚΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: 1567 (64,12%)
ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: 877 (35,88%)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Δήλωση Χρήστου Μέγκλα για το αποτέλεσμα των επιμελητηριακών εκλογών

Την ικανοποίησή του για το ποσοστό που συγκέντρωσε ο συνδυασμός του εξέφρασε ο κ. Χρ. Μέγκλας, σημειώνοντας ότι αυξάνει την όρεξή τους για δουλειά αλλά και τους επιφορτίζει με περισσότερες ευθύνες. Δεν έκρυψε τα παράπονά του από «φορείς», που κυνήγησαν, όπως είπε, τον συνδυασμό του και προέτρεψε να μην αναμιγνύονται στα θέματα των επαγγελματιών. Μίλησε, επίσης, για ένα «παλιό σύστημα» που δεν είχε πρόθεση να δουλέψει αλλά πάρει τις καρέκλες και να κάνει πάρτι. Απηύθυνε, τέλος, μήνυμα ενότητας και συνεργασίας για το καλό των Σερραίων επαγγελματιών.

Δήλωση Βασίλη Καλαϊτζίδη για το αποτέλεσμα των επιμελητηριακών εκλογών

«Θέλω εκ βάθους καρδίας να ευχαριστήσω και τους 900 Σερραίους επαγγελματίες και επιχειρηματίες που στήριξαν εμπράκτως τον αγώνα μας και ψήφισαν ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ στις εκλογές που χθες Κυριακή 03/12/2017 έλαβαν τέλος.
Χαίρομαι που με το λόγο, το πρόγραμμά μας και τις διά ζώσης επαφές μας ήρθαν κοντά μας , μας εμπιστεύτηκαν και πείστηκαν ότι είμαστε μια «ανεξάρτητη και υγιής επιμελητηριακή ομάδα» με σαφείς θέσεις και δημοκρατικότητα.    
Αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος για τον ΜΟΝΤΕΡΝΟ, ΚΑΘΑΡΟ, ΕΝΤΙΜΟ και ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ αγώνα που έδωσα μαζί με όλους ανεξαιρέτως του υποψηφίους του συνδυασμού ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ. Στο λιγοστό χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας καταφέραμε και πετύχαμε πάρα πολλά και έχω την αίσθηση ότι αν υπήρχε περισσότερος χρόνος για εμάς θα μπορούσαμε να είχαμε καταφέρει ακόμη περισσότερα.
Επιπλέον, νιώθω όμορφα που ως επικεφαλής του συνδυασμού ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ κρατήσαμε το επίπεδο ψηλά κατά τον προεκλογικό αγώνα δίχως να καταφύγουμε σε ύβρεις και αναίτιες εντάσεις.
Εύχομαι καλή επιτυχία στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ν.ΣΕΡΡΩΝ για τη νίκη της, καλή τύχη στη θητεία της και δηλώνω για (πολλοστή φορά) ότι είμαστε εδώ για να συνεργήσουμε και να συνεργαστούμε με τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών (αν και εφόσον το επιθυμεί).
Άλλωστε, είναι κάτι που πολλάκις και εμφατικά είχαμε δηλώσει και ζητήσει και κατά την προεκλογική περίοδο, μολονότι η άλλη παράταξη ουδέποτε ανταποκρίθηκε. 
Κλείνοντας, θέλω να υπογραμμίσω ότι η μόνη δεξαμενή από την οποία άντλησε δύναμη και παρουσία ο επιμελητηριακός συνδυασμός ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ήταν ο επαγγελματικός και επιχειρηματικός κόσμος του Νομού Σερρών (και κανένας άλλος) και σε αυτόν τον κόσμο θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την εμπιστοσύνη που μας επέδειξε.
Με εκτίμηση, Βασίλης Καλαϊτζίδης
Επικεφαλής συνδυασμού «Επιμελείς Σέρρες».

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 289 επισκέπτες