Την αίτηση υποψηφιότητας για τις εκλογές του Επιμελητηρίου, κατέθεσε το μεσημέρι της Τετάρτης (01/11/2017) , ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελείς Σέρρες», Βασίλης Καλαϊτζίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού.
Αμέσως μετά την κατάθεση του συνδυασμού, ο Βασίλης Καλαϊτζίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καταθέσαμε σήμερα την αίτηση υποψηφιότητας του συνδυασμού μας ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ για τις Επιμελητηριακές εκλογές στις 1,2 και 3 Δεκεμβρίου 2017.Πρόκειται για μια ομάδα νέων αλλά και έμπειρων επιχειρηματιών με φρέσκες ιδέες, με ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματά της να είναι η προέλευση των μελών της από όλες τις βαθμίδες της τοπικής οικονομίας, γνωρίζοντας έτσι το ευρύτερο φάσμα των αναγκών της. Δεκάδες επαγγελματίες, επιχειρηματίες, από όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας και απ’ όλα τα μέρη του Νομού Σερρών, ενώσαμε τις δυνάμεις μας, κάτω από την πρότασή μας για ένα νέο Επιμελητήριο, αντάξιο της ιστορίας και του ρόλου του. Οι ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ γεννήθηκαν από την ίδια την επιχειρηματική κοινωνία και στη διαδρομή του χρόνου «γιγαντώθηκαν».
Όλοι οι υποψήφιοι είναι άξιοι στη δουλειά τους, έχουν όρεξη και μεράκι να εργαστούν. Δεν έχουμε κανενός είδους εξάρτηση, δεν αποτελούμε συνέχεια κανενός, έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον.
Είναι εντυπωσιακό ότι το 90% των υποψηφίων μας συμμετέχουν για πρώτη φορά σε επιμελητηριακές εκλογές. Τα κριτήρια της επιλογής τους ήταν η επαγγελματική και κοινωνική τους προσφορά και ξεκαθαρίζω ότι ουδέποτε με απασχόλησε ο πολιτικός χώρος που ανήκει ο καθένας.
Είναι ένα ψηφοδέλτιο που διακρίνεται για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά και τον αλληλοσεβασμό μεταξύ των υποψηφίων, το οποίο προέκυψε από την επικράτηση της τάσης για ένα ευέλικτο σχήμα. Ήμουν αντίθετος στη λογική της επιλογής ενός μεγάλου και πολυάριθμου ψηφοδελτίου. Τουναντίον, είμαι υπέρμαχος της σύνθεσης των προσώπων με τις σωστές αναλογίες. Έχω την άποψη ότι τις εκλογές δεν τις κερδίζουν απαραιτήτως τα μεγάλα ψηφοδέλτια αλλά τα αξιόλογα και τα ποιοτικά.
Είμαι πραγματικά υπερήφανος για την προσπάθεια που ξεκινήσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου. Σε κάθε προσπάθεια υπάρχουν και «αφανείς» ήρωες, πραγματικοί φίλοι που διαπνέονται από ομαδικό πνεύμα και αστείρευτη διάθεση για δημιουργία.
Στο διάστημα της προεκλογικής περιόδου, θα έχουμε την ευκαιρία να κοινοποιήσουμε και να συζητήσουμε το όραμά μας και το πρόγραμμά μας με τους συναδέλφους μας, με στόχο να γίνουν συμμέτοχοι σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Εκ προοιμίου, πάντως, να αναφέρω ότι είμαι χαρούμενος για το ομαδικό πνεύμα που επικρατεί στους κόλπους της παράταξης.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Βασίλης Καλαϊτζίδης
Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών
Επικεφαλής παράταξης «Επιμελείς Σέρρες»

Δείτε τι δήλωσε:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ:

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...