serreslife

Ενθαρρύνουμε και καλούμε τις επιχειρήσεις και τα μέλη μας, με αντικείμενο δραστηριότητας σχετικό με τους παρακάτω τομείς, να δηλώσουν συμμετοχή στις Β2Β Συναντήσεις με τους φιλοξενούμενους επιχειρηματίες. 

Δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στις κατ' ιδίαν επαφές (Β2Β Συναντήσεις) με τους επιχειρηματίες που έρχονται.

Βρείτε συνημμένη τη φόρμα ενδιαφέροντος.

Στη SER-EXPO 2017 φιλοξενούμε εβδομήντα (70) Επιχειρηματικές Αποστολές από Βαλκάνια, Τουρκία, καθώς και από Διμερή & Εθνικά Επιμελητήρια Ξένων Χωρών. Οι επιχειρηματίες και οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων που θα φιλοξενηθούν, δραστηριοποιούνται σε πολλούς τομείς και συγκεκριμένα:

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

- ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗ       

- ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ               

- ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

- ΕΝΕΡΓΕΙΑ       

- ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ            

- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ            

- ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ      

- ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ -  ΕΛΑΙΑ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ       

Οι Επιχειρηματικές Αποστολές των ξένων χωρών έρχονται στις Σέρρες, στη SER-EXPO 2017 (29.09 - 01.10), με σκοπό να γνωρίσουν τις σερραϊκές επιχειρήσεις, να συναντηθούν μαζί τους Β2Β και να αναπτύξουν εμπορικές συνεργασίες.

Ενθαρρύνουμε και καλούμε τις επιχειρήσεις και τα μέλη μας, με αντικείμενο δραστηριότητας σχετικό με τους παραπάνω τομείς, να δηλώσουν συμμετοχή στις Β2Β Συναντήσεις με τους φιλοξενούμενους επιχειρηματίες. 

Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεών μας, καθώς τόσες πολλές επιχειρηματικές αποστολές από ξένες χώρες, που δραστηριοποιούνται σε όλους σχεδόν τους τομείς του επιχειρείν, έρχονται στις Σέρρες.

Δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στις κατ' ιδίαν επαφές (Β2Β Συναντήσεις) με τους επιχειρηματίες που έρχονται.

Τόπος & Χρόνος Β2Β Συναντήσεων: Σάββατο 30.09 & ώρα έναρξης 10:00 π.μ.

Χώρος: Αίθουσα «Κ. Καραμανλής», Διοικητήριο (πρ. Νομαρχία) Π.Ε. Σερρών.

Βρείτε το Έντυπο Συμμετοχής στο www.ser-expo.orgκαι στο www.eves.gr.

Περισσότερες Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Τ: 23210 99724, 23210 99731, 212 1004102

F: 23210 99737

E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

W: www.ser-expo.org, www.eves.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...