serreslife

Ο Δήμος Σερρών και το Τμήμα Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπ/ση Ν. Σερρών και τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών διοργάνωσαν για πρώτη χρονιά, τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, δράσεις για τον εορτασμό της «Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου» και της «Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου».

Στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών προνήπια από το ιδιωτικό νηπιαγωγείο «Παιδικό Κολλέγιο» παρακολούθησαν αφήγηση παραμυθιών. Στον πεζόδρομο της οδού Κ. Καραμανλή από τις 9:00 πμ. έως τις 12.00 μμ., διακόσιοι περίπου (200) μαθητές της Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄ τάξης, του 7ου Δημοτικού Σχολείου, του 23ου Δημοτικού Σχολείου, του 24ου Δημοτικού Σχολείου και του 25ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Σερρών συμμετείχαν σε βιωματικές δράσεις με την Κινητή Βιβλιοθήκη της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις υπεύθυνες της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών Μαρία Βραχλιώτου, Κωνσταντίνα Τρέντου και Πόπη Καλαμπαλίκα για τις πρωτότυπες βιωματικές δράσεις που οργάνωσαν, στους εκπαιδευτικούς των συμμετεχόντων σχολείων και σε όλους τους μαθητές.

Από το γραφείο Τύπου

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης: