serreslife

Με μεγαλύτερη επιτυχία από κάθε άλλη χρονιά ολοκληρώθηκε με την συναυλία του γνωστού καλλιτέχνη Βαγγέλη Κακουριώτη, η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ, η μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Σερρών στον ανακαινισμένο πεζόδρομο του κεντρικού πάρκου.

Να υπενθυμίσουμε ότι προηγήθηκαν  τα συγκροτήματα Monie kai Monie ConienteONIRAMA και το συγκρότημα του Bασίλη Προδρόμου.

Με ένα λαϊκοδημοτικό γλέντι έπεσε η αυλαία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της «Πολιτείας των Ευχών» το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου 2018. Ο Θοδωρής Μπιτζίδης με την ορχήστρα του, παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, που όλοι αγαπήσαμε!

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ φέτος πιο εντυπωσιακή, πιό όμορφη,  με περισσότερα χριστουγεννιάτικα φώτα ,με πλούσιο πρόγραμμα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, με το σπιτάκι των δραστηριοτήτων, με το εργαστήρι σοκολάτας, με το σπίτι του Αι-Βασίλη, με το παγοδρόμιο, το carouzel, το λούνα παρκ, με χιλιάδες λαμπιόνια, δημιούργησε μια όμορφη και ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα και την απόλαυσαν χιλιάδες επισκέπτες.

“Στόχος μας είναι η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ να γίνεται κάθε χρόνο πιό εντυπωσιακή, πιό λαμπερή, ώστε όσοι την επισκέπτονται να διασκεδάζουν και να περνάνε ευχάριστα, ”, δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ενώ ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ Βασίλη Τερζή , τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΗΣ αλλά και όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της χριστουγεννιάτικης αυτής εκδήλωσης.

Από το γραφείο τύπου

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης: