serreslife

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Σερρών «Κάλαντα Χριστουγέννων» στις 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 6.00μ.μ., στην πλατεία Κρονίου στον πεζόδρομο της Κ. Καραμανλή, η οποία συνδυάστηκε με τη Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση του κέντρου της πόλης.

Το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς του Δήμου Σερρών με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου Σερρών και των χορωδιών της Εύξεινου Λέσχης Σερρών, του Μαξίμειου Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου και της ΚΕΔΗΣ δημιούργησαν μια ιδιαίτερη ζεστή ατμόσφαιρα, ψάλοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες ακολουθώντας διαφορετικές διαδρομές στο εμπορικό κέντρο της πόλης ψάλλοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια και διαμορφώνοντας ένα χαρούμενο εορταστικό κλίμα.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Σερρών.

Ευχαριστούμε θερμά τη χορωδία της Εύξεινου Λέσχης Σερρών, την παραδοσιακή χορωδία του Μαξίμειου Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου την νεανική και παιδική χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και τη Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Σερρών για τη χαρά και τα χαμόγελα που πρόσφεραν σε όλους τους περαστικούς.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σερρών περιλαμβάνει τα εξής:

13-15/12/2017: SERRES WORLD MYSIC FESTIVAL – Πλατεία Κρονίου
15/12/2017: Στολίζω την πόλη μου
16/12/2017: Φεστιβάλ Χορωδιών Βυζαντινής μουσικής
20/12/2017: Έναρξη Πολιτείας Ευχών
22/12/2017: Νότες Χριστουγέννων – Θέατρο Αστέρια
23/12/2017: Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Μητρόπολη Σερρών – Θέατρο Αστέρια

Από το γραφείο τύπου

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης: