serreslife

Την παραίτησή του από την Προεδρία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Σερρών υπέβαλε την Τετάρτη το πρωί στον Δήμαρχο Σερρών ο Κώστας Χασαπίδης. Αν και δεν κρύβει την πικρία του από την αντικατάστασή του από τον Ιωάννη Γάτσιο, την οποία και χαρακτήρισε … πανελλήνια πρωτοτυπία (!) -καθώς όπως υποστήριξε για πρώτη φορά γίνεται αντικατάσταση Προέδρου Δημοτικής Επιχείρησης πριν από την λήξη της θητείας του- εν τούτοις δήλωσε ότι θα παραμείνει στα καθήκοντά του μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του αντικαταστάτη του.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο κ. Χασαπίδης έκανε έναν απολογισμό της θητείας του στο «τιμόνι» της ΔΕΥΑΣ. Παρέθεσε την σειρά των έργων που υλοποιήθηκαν, υπογραμμίζοντας πως όλες οι αποφάσεις που έλαβε έγιναν με γνώμονα τη βιωσιμότητα της επιχείρησης και την κοινωνική δικαιοσύνη, δίχως να λαμβάνει υπ’ όψιν του το όποιο πολιτικό κόστος.

«Η πολιτική μου συγκρότηση και η ωριμότητά μου δεν μου επιτρέπουν να είμαι εμπόδιο στις επιδιώξεις του κ.Δημάρχου , ο οποίος έχει την μεγάλη εικόνα» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Χασαπίδης αναφερόμενος στην αντικατάστασή του. Αποκάλυψε πως στις προθέσεις του ήταν να παραιτηθεί από το αξίωμά του μετά την ολοκλήρωση του έργου υδροδότησης του Μητρουσίου, τον επόμενο Οκτώβριο, όπως επίσης αποκάλυψε πως ο κ. Αγγελίδης του πρότεινε την ανάληψη άλλων καθηκόντων νέο σχήμα διοίκησης του Δήμου Σερρών, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε να τα αναλάβει.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 161 επισκέπτες