serreslife

Εξιχνιάσθηκαν από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνολικά 12 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών, που έγιναν το πρώτο εξάμηνο του 2017 σε διάφορες περιοχές των Σερρών.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 18 και 17 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τις 4.000 ευρώ.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τη συστηματική έρευνα των αστυνομικών, οι προαναφερόμενοι, από τις αρχές του τρέχοντος έτους έως και το μήνα Ιούνιο, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν 4 οικίες και 1 αποθήκη σε περιοχές των Σερρών, αφαιρώντας κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, ηλεκτρικά εργαλεία, ποδήλατα, χρηματικό ποσό και άλλα αντικείμενα.
Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι αφαίρεσαν δύο μοτοποδήλατα τα οποία εντοπίσθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν, ενώ ενέχονται και σε ακόμη 4 περιπτώσεις απόπειρας κλοπών από σπίτια.
Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στις 4.200 ευρώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των παθόντων.
Από τους αστυνομικούς ερευνάται η συμμετοχή τους και σε τυχόν άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Διαβάστε επίσης: