serreslife

Η επιλογή Φροντιστηρίου Μ.Ε. για τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου αποτελεί μια πολύ σημαντική απόφαση καθώς καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του μαθητή και την επίδοσή του στο σχολείο και τις εξετάσεις ενώ ταυτόχρονα επηρεάζει και τη στάση του απέναντι στα μαθήματα και τις μετέπειτα σπουδές του. Το κατάλληλο περιβάλλον και η σωστή προσέγγιση μπορούν να παρακινήσουν το μαθητή να στοχεύσει ψηλά και να δουλέψει μεθοδικά, με επιμονή και προσήλωση στους στόχους του.

Για τον σκοπό αυτό απαιτείται η σύμπραξη πολλών παραγόντων όπως η άψογη οργάνωση του φροντιστηρίου που θα επιλέξει, η δυνατότητα προσωπικής υποστήριξης, η πολυετής εμπειρία στη διδασκαλία και οι άριστα καταρτισμένοι καθηγητές με πείρα και αγάπη για το έργο τους.
Στο Κέντρο Διδασκαλίας Ιδιαιτέρων Μαθημάτων έχουμε καταφέρει να πληρούμε όλους αυτούς τους παράγοντες και να στοχεύουμε ψηλά μαζί με τους μαθητές μας. Αποκλειστικός σκοπός του φροντιστηρίου μας είναι η άριστη προετοιμασία του μαθητή για τις ενδοσχολικές και τις Πανελλαδικές εξετάσεις, ώστε να επιτύχουμε την εισαγωγή του στη σχολή που επιθυμεί.

Το έργο μας γίνεται ευχάριστα, σε ολιγομελή τμήματα 4 ατόμων, με έμπειρους καθηγητές ενώ το τελικό αποτέλεσμα βρίσκει τους μαθητές μας έτοιμους για τη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων καθώς ολοκληρώνουμε την ύλη εγκαίρως και οι συχνές επαναλήψεις βοηθούν τους μαθητές μας να την αφομοιώσουν και να αποφορτιστούν ψυχολογικά.

Σε αυτή λοιπόν την σημαντική επιλογή σας είμαστε δίπλα σας και πάντα πρόθυμοι και σωστά πληροφορημένοι για όλες τις εξελίξεις στον τομέα της εκπαίδευσης. Έλατε στο χώρο μας να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα σπουδών μας και για οτιδήποτε σας απασχολεί. Λύστε μαζί με το παιδί σας τυχόν απορίες σε σχέση με την κατεύθυνση που επιθυμεί να ακολουθήσει και επιλέξτε το φροντιστήριο που οδηγεί στην επιτυχία.

Ενημερωθείτε για τον τρόπο διδασκαλίας μας και τα προτεινόμενα προγράμματα σπουδών του Φροντιστηρίου μας και μέσω της νέας μας ιστοσελίδας https://kentrodidaskalias.gr

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 348 επισκέπτες