Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 τα θερινά μαθήματα για την προετοιμασία των μαθητών της Γ' λυκείου ξεκινούν δυναμικά στο Κέντρο Διδασκαλίας Ιδιαιτέρων Μαθημάτων και θα διαρκέσουν έως και την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017.


Οι καθηγητές όλων των ειδικοτήτων- με πολυετή πείρα- η σωστή προσέγγιση, η οργάνωση και η μεθοδικότητα στη διδασκαλία μας μπορούν να παρακινήσουν το μαθητή να στοχεύσει ψηλά, να δουλέψει μεθοδικά, με επιμονή και προσήλωση στους στόχους του.
Όμως γιατί είναι ωφέλιμη η θερινή προετοιμασία για τους μαθητές;
Η απάντηση είναι απλή:
Στα θερινά μαθήματα ο μαθητής έρχεται σε μια πιο ουσιαστική επαφή με τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα. Πρώτα απ΄ όλα εξοικειώνεται με τη θεωρία των μαθημάτων , η οποία διδάσκεται αναλυτικά. Γνωρίζει τις μεθοδολογίες , οι οποίες είναι πολλές ενώ ταυτόχρονα εξασκείται σε πολλές ασκήσεις. Κατά τη διάρκεια των θερινών μαθημάτων υπάρχει αρκετός χρόνος ώστε να καλυφθεί μεγάλο ποσοστό της ύλης αλλά και να διαπιστωθούν ελλείψεις και να καλυφθούν κενά που ενδεχομένως υπάρχουν. Είναι γεγονός ότι οι μαθητές που δουλεύουν μεθοδικά κατά τη διάρκεια των θερινών μαθημάτων διατηρούν προβάδισμα σε σχέση με άλλους υποψηφίους στη Γ΄ Λυκείου.
Μπαίνοντας λοιπόν, στα βαθιά άλλα όμορφα νερά της Γ΄ Λυκείου, πάντα με την βοήθεια και τη καθοδήγηση των καθηγητών του Κέντρου Διδασκαλίας Ιδιαιτέρων Μαθημάτων , ο κάθε μαθητής κάνει μια καλή γνωριμία με τα μαθήματα και τις απαιτήσεις της χρονιάς που έρχεται.



Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 461 επισκέπτες