Πολλές φορές ένα ρεπορτάζ μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση κάποιων μικρότερων ή μεγαλύτερων προβλημάτων. Με ένα τέτοιο ρεπορτάζ καυτηριάσαμε (14/03/2017) την «αβλεψία;», την «αδιαφορία;» των Δημάρχων Ν.Ζίχνης και Αμφίπολης, όπως και του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Γιάννη Μωυσιάδη για τις μπαριέρες λίγο έξω από το χωριό Μυρίνη. (διαβάστε εδώ)


Αναφέρθηκε και το όνομα του Δημάρχου Αμφίπολης, Κώστα Μελίτου για το λόγο ότι οι δικοί του συνδημότες κάνουν χρήση κατά κύριο λόγο αυτού του δρόμου.


Δεν γνωρίζω σε ποιον οφείλεται η γρήγορη αντικατάσταση των «στραπατσαρισμένων» μπαρών, οφείλω όμως να επαινέσω τα άμεσα αντανακλαστικά, αφού μπροστά μας έχουμε την καλοκαιρινή περίοδο και το δρόμο αυτό χρησιμοποιούν Σερραίοι αλλά και πολυάριθμοι Βαλκάνιοι οδηγοί.

Οι πλαϊνές προστατευτικές μπαριέρες τοποθετούνται σε επιλεγμένα οδικά σημεία και ως στόχο έχουν την ασφάλεια και την προστασία μας από πιθανά τροχαία ατυχήματα. Στο σημείο εκείνο οι μπάρες ήταν επικίνδυνες, αφού έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα είχαν στραβώσει, είχαν κοπεί, και πάντως προεξείχαν σημαντικά ώστε να θυμίζουν «τρομακτική σούβλα» για όλους τους εποχούμενους.

Τα θετικά βήματα των υπευθύνων πρέπει να αποτιμώνται αναλόγως.

Κείμενο : Ιορδάνης Ξανθόπουλος / Φιλόλογος –Δημοσ/φος

ΤΟ ΠΡΙΝ


ΤΟ ΜΕΤΑ


Διαβάστε επίσης: