serreslife

Η εικόνα στις εξέδρες του Δημοτικού γηπέδου Σερρών κατά τη διάρκεια του αγώνα του Πανσερραϊκού με την Καλλιθέα (1-1) αλλά και οι δηλώσεις του προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας Νίκου Παντέλη έδειξαν για ακόμη φορά τη δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος.

Τα μαύρα σύννεφα που μαζεύτηκαν πάνω  στο Σερραϊκό ουρανό, το «πονάει η ψυχή μου» που είπε ο προπονητής της Καλλιθέας αλλά και η εξομολόγηση ψυχής του Τιμόθεου Τσελεπίδη ότι οι παίκτες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με τον Πέτρο Στοΐλα να τους κρατά ουσιαστικά στην ομάδα φανερώνει το μέγεθος του προβλήματος.  Αυτοί οι λίγοι που έχουν μείνει στην ομάδα αναρωτιούνται που θα φτάσει η φετινή κατρακύλα του Πανσερραϊκού. Πού είναι τελικά ο πάτος; Πόσο ακόμα θα ντροπιαστεί ένας σύλλογος με ιστορία 54 ετών.

Δεν πάει Εργοτέλη

Ο Πανσερραϊκός από Κυριακή σε Κυριακή δέχεται ένα χτύπημα στο γόητρο του. Για πρώτη φορά στα χρονικά οι παίκτες της ομάδας δεν πήγαν να φάνε όλοι μαζί πριν από το παιχνίδι ενώ με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Πανσερραϊκός δεν θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για τον αγώνα με τον Εργοτέλη με όσες συνέπειες έχει αυτό για το πρεστίζ της ομάδας.

Τουλάχιστον υπάρχει… Στοΐλας

Μέσα στην μαυρίλα που υπάρχει στον Πανσερραϊκό φέτος, ξεχωρίζει ένα πρόσωπο που δείχνει το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται όσοι υπηρετούν αυτό το σύλλογο. Ο Πέτρος Στοΐλας που σε ηλικία 36 ετών κλήθηκε να καθίσει στον πάγκο του Πανσερραϊκού στη χειρότερη στιγμή της ιστορίας του. Με ήθος, χωρίς έπαρση (που είχαν αρκετοί παράγοντες στην ομάδα), συνειδητοποιημένος ποιο σύλλογο υπηρετεί και με σεβασμό στην ιστορία αυτού του συλλόγου κάνει τεράστιες προσπάθειες να κρατήσει την ομάδα και τους παίκτες και να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο (όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες )στο γήπεδο.

Ο Σερραίος προπονητής επέλεξε την ίδια ενδεκάδα με αυτήν με τον αγώνα στα Τρίκαλα, επιβραβεύοντας τους παίκτες που τον ακολούθησαν στη Θεσσαλική πόλη αλλά και το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν εκεί. Με μια ενδεκάδα που είχε Μ.Ο. ηλικίας 21,2 έτη, ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε στο 6ο όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πόζογλου και κεφαλιά του Τσελεπίδη, με νέα κεφαλιά ο Ζαν ΜαρίΕνομό έκανε το 1-0 κι έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Αναστασόπουλο.

Η Καλλιθέα ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε στο 73ο με τον Ορέστη Μάκο σε 1-1.

Στο 85ο η φιλοξενούμενη ομάδα έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χοτζάλι, ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί και να πετύχει το γκολ της νίκης με τους Πόζογλου και Κάκκο, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται να αποχαιρετίσουν την κατηγορία.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Π.ΣΤΟΪΛΑΣ): Άντμαν, Στέβιτς, Μακούσης(60΄ Ποζατζίδης), Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Γιαξής(53΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Δούμτσος, Πόζογλου, Εν’Νόμο(70΄ Κάκκο)

Στον πάγκο: Πολίτης, Κρητικός, Γουάλεϊ, ΠέτρουΚΑΛΛΙΘΕΑ(Ν.ΠΑΝΤΕΛΗΣ): Κουτογλίδης, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Μίγγος, Χοτζάλι, Καντέ, Παυλής, Βαλμάς(65΄ Μήλιος), Γκέτσι(57΄ Μάκο), Σμυρλής Στον πάγκο: Πασάϊ, Ζεζάϊ, Κώττας, Τζιτζικαλάκης, Τουράκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

ΒΟΗΘΟΙ: Κελεσίδης (Ημαθίας), Πετρίδης (Χίου) 4ος: Φωτιάς (Πέλλας) Κίτρινες: Τσελεπίδης-Συριόπουλος, Γκέτσι, Χοτζάλι Κόκκινες: Χοτζάλι

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 224 επισκέπτες