Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου οι αθλητές διέσχισαν σχεδόν όλο το Δήμο Βόλβης και μέρος του Δήμου Λαγκαδά σε μια ιδιαίτερα επίπονη όσο και προικισμένη από τη φύση διαδρομή. Μια διαδρομή με πολλές ανωφέρειες και κατωφέρειες, η οποία μάλιστα έμπαινε μέσα στον κατάφυτο όγκο του όρους Κερδύλλια.


Ο αγώνας ήταν ενταγμένος στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και τελούσε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ) και της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας- Θράκης.
Το «6ο Διεθνές Ποδηλατικό Διήμερο» διοργανώθηκε από τον Ποδηλατικό Όμιλο «ΒΕΛΟΣ», σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και τον ΟΠΑΠ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος) του Δήμου Βόλβης.

Το πλήρες Πρόγραμμα του Αγώνα :

Διαδρομή: Πλατεία Δημαρχείου (Σταυρός) - Ρεντίνα - Μ. Βόλβη - Νυμφόπετρα - Ευαγγελισμός - Ανάληψη - Κολχικό - Λαγκαδάς - Αυγή - Σοχός - Ασκός - Ανοιξιά - Φιλαδέλφειο - Βαμβακιά - Ρεντίνα – (επιστροφή) Σταυρός.

Ρεπορτάζ : Ιορδάνης Ξανθόπουλος

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...