serreslife

Μια ανάσα από τη διάλυση βρίσκεται η ΠΑΕ Πανσερραϊκός με το σύλλογο να οδεύει προς τη Γ εθνική κατηγορία ή ακόμα και στο χειρότερο σενάριο του τοπικού πρωταθλήματος.

Η διοίκηση του Σερραϊκού συλλόγου δεν κατέθεσε την Δευτέρα, τελευταία μέρα της προθεσμίας, το παράβολο για την έφεση για τη μη αδειοδότηση κι έτσι όλα δείχνουν (βέβαια η ομάδα μπορεί να αγωνιστεί και χωρίς αδειοδότηση στη Football league) ότι η ομάδα οδεύει για ακόμη μία φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια προς τον Ερασιτέχνη ο οποίος πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει: Γ εθνική; ή τοπικό; «Τα πράγματα είναι δύσκολα» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Χρήστος Κοράκης που υπογράμμισε ότι «εγώ είμαι αποφασισμένος ότι κι αν γίνει να αποχωρήσω. Προσπαθώ όμως μέχρι την τελευταία στιγμή να βρω μια λύση με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα». Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση η ομάδα να αγωνιστεί στη Β εθνική και χωρίς αδειοδότηση αλλά από τη στιγμή που δεν βρέθηκαν 3500 ευρώ για την έφεση πόσο εύκολο είναι να βρεθούν πολλά περισσότερα για τη συμμετοχή της ομάδας έστω και με την Κ19 του συλλόγου; Πάντως πολλά θα κριθούν αυτήν την εβδομάδα με κάποια κρίσιμα ραντεβού που ίσως φέρουν αποτέλεσμα. Αυτό που ισχύει για τη μη αδειοδότηση ομάδας αυτή τη στιγμή είναι η ολική απαγόρευση μεταγραφών (ενίσχυση μόνο από την Κ19). Βέβαια η διοργανώτρια αρχή συζητάει με την Π.Δ. της ΕΠΟ ώστε να πετύχει πιο ελαστικούς περιορισμούς.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...