serreslife

Ένα μεγάλο σταδίου θύμιζε το πρωί του Σαββάτου το κέντρο της πόλης των Σερρών με εκατοντάδες μικρά παιδιά να δοκιμάζουν το ταλέντο τους σε όλα τα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού.

Το «Αθλόραμα Στίβου» διοργανώθηκε με επιτυχία για τρίτη συνεχή χρόνια από τον  Γ.Σ. Σέρρες 93 σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών. Τα μικρά παιδιά της πόλης των Σερρών αλλά και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αθλήματα του κλασικού αθλητισμού με τη βοήθεια των προπονητών και των παραγόντων του Σερραϊκού συλλόγου που εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν αυτή την εκδήλωση.

« Είναι μια γιορτή του κλασικού αθλητισμού στο κέντρο της πόλης των Σερρών» είπε στην ΕΡΤ Σερρών η πρόεδρος του Γ.Σ. Σέρρες 93 κ.Φωτεινή Αραμπατζή που έμεινε ικανοποιημένη από την προσέλευση των παιδιών και των γονιών τους «είχαμε επιτυχία αφού πολλά παιδιά ήρθαν να γνωρίσουν τα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού. Είναι μια διοργάνωση που φέρνει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό. Ο σύλλογος είναι από τους πρώτους στην Ελλάδα ενώ έχουμε πολλές επιτυχίες και στις μικρές ηλικίες».

Ο προπονητής Σπύρος Παπαδόπουλος είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση για  να αγαπήσουν και να γνωρίσουν τα παιδιά γενικότερα τον αθλητισμό και ειδικότερα το στίβο που θεωρείται ο «βασιλιάς» των Ολυμπιακών αγώνων. Εμείς από την πλευρά μας ανιχνεύουμε τα ταλέντα που υπάρχουν πολλά στο Νομό Σερρών».

Πολλά παιδιά ήθελαν να δοκιμάσουν το άθλημα του επί κοντώ με τον προπονητή Σάββα Κεφαλίδη που υπηρετεί το αγώνισμα πολλά χρόνια να εξηγεί στην ΕΡΤ Σερρών: «το επί κοντώ ήταν μια ζωή στην Ελλάδα στη… μόδα, τώρα ακόμα πιο πολύ. Δόξα Το Θεό έχει πολλά καλά ταλαντούχα παιδιά στο επί κοντώ η χώρα μας και φυσικά ο Νομός Σερρών που πρέπει να τα προσέξουμε. Οι επιτυχίες έχουν φέρει πολλά παιδιά στο επί κοντώ και δεν σας κρύβω ότι μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες ήρθαν στο στάδιο πολλά κοριτσάκια και μου έλεγαν θέλω να γίνω σαν την Κατερίνα Στεφανίδη».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 197 επισκέπτες