serreslife

Για τρίτη συνεχόμενη χρόνια ο Γ.Σ. Σέρρες 93 σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών θα διοργανώσουν μια ξεχωριστή εκδήλωση με την επωνυμία «Αθλόραμα Στίβου».

Τα μικρά παιδιά της πόλης των Σερρών αλλά και οι γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 (θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί) στον πεζόδρομο της πλατείας Κρονίου. «Είμαστε έτοιμοι κι έχουμε πλέον και την τεχνογνωσία να οργανώσουμε για ακόμη μια χρονιά, για τρίτη φορά, το «Αθλόραμα» το οποίο είναι μια γιορτή κλασικού αθλητισμού στο κέντρο της πόλης των Σερρών» είπε στην ΕΡΤ Σερρών η πρόεδρος του Γ.Σ. Σέρρες 93 κ. Φωτεινή Αραμπατζή κάνοντας μια πρόσκληση σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους να πάρουν μέρος σε αυτή τη γιορτή.

Από το πρωί του Σαββάτου οι άνθρωποι του συλλόγου θα… μεταφέρουν το Δημοτικό στάδιο στο κέντρο της πόλης και όλα τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε όλα τα αγωνίσματα του στίβου. Μάλιστα τις δύο προηγούμενες χρονιές οι προπονητές του Γ.Σ. Σέρρες 93 ξεχώρισαν αρκετά ταλέντα και παρότρυναν τους γονείς τους να τα οδηγήσουν στον κλασικό αθλητισμό.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

serreslife

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...