serreslife

Μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του Σερραϊκού ποδοσφαίρου έγραψαν ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων της Ε.Π.Σ. Σερρών που από το Σάββατο 22 Απριλίου είναι Πρωταθλητές Ελλάδος.

Τα «χρυσά» παιδιά του Ζαχαρία Καφτάνη σήκωσαν ψηλά το Σερραϊκό ποδόσφαιρο «βροντοφωνάζοντας» σε ολόκληρη την Ελλάδα ότι ο Νομός Σερρών παραμένει ένα εργοτάξιο παραγωγής αυθεντικών ταλέντων. Η διοίκηση του Αθανάσιου Χατζηπαντελή ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο τη θητεία της και αυτή η κατάκτηση του τροπαίου μπορεί να γίνει οδηγός για τις ενέργειες που πρέπει να κάνει έτσι ώστε το Σερραϊκό ποδόσφαιρο να αποκτήσει τη θέση που του αρμόζει. Ας δούμε κάποιες εικόνες από την σημερινή ιστορική μέρα για το Σερραϊκό ποδόσφαιρο με την Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Σερρών να κερδίζει 3-2 την ομάδα της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου και να κατακτά το κύπελλο.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...