serreslife

«Πλημμύρισε» από λάμψη κι ομορφιά η Λάρισα

Στη Λάρισα πραγματοποιήθηκε φέτος ο 5ος Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς, στο κτήμα Δριστέλλα, εκεί όπου ο χώρος γέμισε λάμψη κι ομορφιά στο σημαντικό γεγονός της Θεσσαλίας που έχει εξελιχθεί σε θεσμό.

Νικήτρια της βραδιάς και Σταρ Θεσσαλίας 2018 αναδείχθηκε η Μαρία-Σοφία Πεχλιβανίδου και Μις Θεσσαλία 2018 η 19χρονη Λαρισαία Μαρία Λαμβατσιώτη με τις Μαρία Μπολώση (Σταρ Θεσσαλία 2017) και η Νάσια Βασιλειάδου (Μις Θεσσαλία 2017) να παραδίδουν τα στέμματά τους.

Παράλληλα, guest stars της βραδιάς ήταν, ο Σχεδιαστής Υψηλής Ραπτικής Θεόδωρος Τρανούλης, η 1st Miss World Next Top Model Ηρώ Δημητροπούλου, η παίκτρια του My Style Rocks Τάνια Κοφινιώτη, η δημοσιογράφος του Σκάι Μάνια Αλιβιζάτου, η Σταρ Θεσσαλία 2017 – Μαρία Μπολώση, η make up artist Μάχη Τριαντάρη και η Μις Ελλάς 2017 Θεοδώρα Σούκια!

Ενώ την κριτική επιτροπή συμπλήρωσαν κι ο μάχιμος Δικηγόρος σε Λάρισα και Αθήνα Στέλιος Σούρλας, o CEO της Forthright σε Αθήνα και Λάρισα Νίκος Παπαδόπουλος, ο Διευθυντής των ΙEK Δήμητρα Ζάρκος Βασίλης, η Διευθύντρια των Laser Salon σε Αθήνα και Λάρισα Χρύσα Κουλούρη.

Η μουσική κάλυψη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από τον Λαρισαίο Κωνσταντίνο Παπαναστασίου που εντυπωσίασε το κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή με την ερμηνεία του και πήρε 3 ναι από τους κριτές στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» προχωρώντας και στην δεύτερη φάση του παιχνιδιού.

Τέλος, παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η παγκόσμια εστεμμένη Χρύσα Πλαβού – Μπαλατσούκα απ’ τα Τρίκαλα. Σκηνοθέτης της βραδιάς ο Λαρισαίος και χρόνια στα δρώμενα Άκυς Μητσούλης. Η Μις Θεσσαλία 2017 – Νάσια Βασιλιάδου επιστρέφει κι ως χορογράφος μετά την νίκη της με την ομάδα «House of Drama» στο Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλήθος κληρώσεων και δώρων δόθηκαν στο κοινό που τίμησε και στήριξε τον 5ο Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς!

Συγκεκριμένα δόθηκαν δωροεπιταγές από το Αδαμόπουλος Μάρκετ, 2 καναπέδες από το Styllas Έπιπλο , 15 θεραπείες καθαρισμού και λέιζερ από το Laser Salon, δωροεπιταγές από το Stegno Plus, διατροφικά προγράμματα από το Διατροφολογικό Γραφείο Mολάς Λ., και διήμερα ταξίδια στο Αρχοντικό Ζιάκας.

Diamond Sponsor: Αδαμόπουλος Μάρκετ
Gold Sponsor : Stegno Plus, Laser Salon, Styllas Έπιπλο
Bronze Sponsors : Tellios κατασκευαστική , JD Wellness and Spa –Ντούφα Ι., ΔιατροφολογικόΓραφείο Mολάς Λ.

Δείτε φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά παρακάτω και δείτε όλες τις φωτογραφίες στο tinealarissa.gr:











Διαβάστε επίσης: