Λένε πως τα θαλασσινά διεγείρουν και ενισχύουν την ερωτική διάθεση. Αν θέλετε, λοιπόν, να φτάσετε τον έρωτά σας στο απώγειό του κάντε κράτηση στο Kouzina Bar για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Γιατί ο έρωτας στις Σέρρες περνάει απ' το Kouzina Bar για να φθάσει στο στομάχι!


Η 14η του Φλεβάρη ή αλλιώς η ημέρα των Ερωτευμένων απαιτεί ακόμη και το γεύμα μας να είναι ακόμη πιο ιδιαίτερο, ακόμη πιο εντυπωσιακό, ακόμη πιο ερωτικό. Γι' αυτό ο σεφ του Kouzina Bar προετοίμασε ένα ξεχωριστό μενού. Οι παιχνιδιάρες γαρίδες, ο επιβλητικός σολομός και το πολλά υποσχόμενο ραβιόλι θα ανεβάσουν την ερωτική μας διάθεση στα ύψη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το μενού αυτό θα ισχύει μόνο για εκείνη την ημέρα, ενώ αν κάποιος δεν καλυφθεί με τις προτάσεις της ημέρας έχει στη διάθεσή του και το υπόλοιπο μενού του καταστήματος.

Οι επιλογές των πιάτων, λοιπόν, πολλές. Η επιλογή του σημείου μία: Kouzina Bar
Ένα ολόκληρο πιάνο πρόκειται να προστεθεί στο χώρο προκειμένου ο πιανίστας που θα βρίσκεται εκεί για αυτή την μοναδική ημέρα να ζεστάνει με τις νότες του την ατμόσφαιρα κάνοντάς τη ακόμη πιο ειδυλλιακή.

Προλάβετε την κράτησή σας:2321181000



Διαβάστε επίσης: