serreslife

Έκκληση προς όλους να σεβαστούν το έργο της ανακάλυψης του ταφικού συγκροτήματος και να μην το τοποθετούν στην μέγγενη ευτελούς δημόσιας αντιπαράθεσης.

Απάντηση της Κατερίνας Περιστέρη σε δημοσιεύματα που αναφέρουν εμπλοκή της σε οφειλές – υποχρεώσεις προς απλήρωτους εργάτες στις ανασκαφές στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης Σερρών, έδωσε η επίτιμος πρόεδρος της Εφορίας Αρχαιοτήτων Σερρών, μέσω του δικηγόρου της ,κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλου.

Ο κ. Σπυρόπουλος εξέδωσε την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, δελτίο Τύπου το οποίο υπογράφει και αναφέρει τα εξής:

«Προς: Παναγιώτη Σπυρόπουλο, Δικηγόρο Σερρών

Σέρρες ,08.10.2016

Αγαπητέ συνάδελφε ,
Σε συνέχεια της σχετικής μας συζήτησης , θέλω να σε ενημερώσω , ως πληρεξούσιο δικηγόρο της κας Περιστέρη , ότι οι απαιτήσεις των εντολέων μου Παναγιώτη Παυλίδη του Παύλου , κατοίκου Παλαιοκώμης Σερρών , Δημητρίου Μαυρίδη , κατοίκου Μαυροθάλασσας Σερρών , Γεωργίου Ζιώγα , κατοίκου Μεσολακκιάς Σερρών , κλπ , που έχουν να κάνουν με τις εργασίες που αυτοί εκτέλεσαν κατά την ανασκαφή στον Τύμβο Καστά περιοχής Μεσολακκιάς Σερρών , αναζητούνται από το Υπουργείο Πολιτισμού και όχι από την κα Περιστέρη . Από την ίδια απλώς ζητούμε , αν μπορεί , να πιστοποιήσει την εκτέλεση των εργασιών αυτών .

Με εκτίμηση ,
Παναγιώτης Καρίπογλου
Δικηγόρος
Μεραρχίας 42-Σέρρες».-

Συνεπώς, οποιαδήποτε, πλέον, αναφορά για το θέμα αυτό στο όνομα της κας Περιστέρη, υπό την έννοια της προσωπικής της ευθύνης για το ανακύψαν ζήτημα, θα συνιστά ευθέως παραβίαση, όχι μόνο των αρχών της καλής πίστης και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αλλά και συγκεκριμένων άρθρων του Ποινικού Κώδικα, οπότε και θα λάβει την ανάλογη απάντηση.-
Τέλος, η ίδια απευθύνει έκκληση προς όλους να σεβαστούν το έργο της ανακάλυψης του ταφικού συγκροτήματος και να μην το τοποθετούν στην μέγγενη ευτελούς δημόσιας αντιπαράθεσης.

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης: