Χάρισε ένα δώρο στον άγνωστο φίλο σου (Video)

serreslife

Τη διοργάνωση εκδηλώσεων στην Κεντρική Μακεδονία ξεκίνησε ο ΦΟΔΣΑ  με τίτλο: «Χάρισε ένα δώρο σε ένα άγνωστο φίλο σου» Παιχνίδια και βιβλία δεν είναι σκουπίδια, σε συνεργασία με τους Δήμους της περιφέρειας».

Κεντρική ιδέα είναι η συλλογή παιχνιδιών και βιβλίων, που θα χαριστούν από τα παιδιά και θα δοθούν σε ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά, η σε άπορες οικογένειες (δίκτυα αλληλεγγύης). Η πρόταση του ΦΟΔΣΑ στοχεύει στην προβολή της έννοιας της επανάχρησης αλλά και στην διοργάνωση μιας φιλανθρωπικής δραστηριότητας με την ευκαιρία των εορτών. Ταυτόχρονα με την προσπάθεια αυτή θέλουμε να μυήσουμε τα παιδιά στην έννοια της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης στην πράξη.

Χαρίζοντας ένα βιβλίο η ένα παιχνίδι κάνετε μια πράξη αγάπης και φιλίας προς εκείνα τα παιδιά που θέλουν αλλά δεν μπορούν να το αποκτήσουν.

Παιδιά που έχουν στερηθεί τη χαρά ενός δώρου και δεν έχουν τη δυνατότητα να το ζητήσουν για αυτό ο  Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας  με πρώτο σταθμό το Δήμο Σερρών  αποφάσισαν να μαζέψουν τα παιχνίδια και τα βιβλία που δε χρειάζεστε και να τα χαρίσουν σε αυτά τα παιδιά την Πέμπτη 28/12  Κεντρικό Πάρκο Δήμου Σερρών συγκεντρώνουμε τα δώρα  10:00 - 14:00 & 17:00 -21:00

Προσφέρετε κι εσείς τα δικά σας δώρα για τους άγνωστους φίλους σας. Γιατί πάντα η προσφορά και η αλληλεγγύη δίνουν χαρά όχι μόνο σε αυτόν που παίρνει αλλά και σε αυτόν που προσφέρει .Όταν η αγάπη φωλιάζει στις καρδιές μας τις ζεσταίνει, προσθέτοντας μια νότα ελπίδας για όλους. 

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

serreslife