Μεγάλη φωτιά σε εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία στις Σέρρες (Video)

serreslife

Στο χώρο του διώροφού εγκαταλελειμμένου σπιτιού στην οδό Μαυρομιχάλη στις Σέρρες (κοντά στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου), που την Τρίτη το βράδυ λίγο πριν τα ξημερώματα ξέσπασε μεγάλη φωτιά , βρίσκονται έως αυτήν την ώρα άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών προκειμένου να γίνει εκκαθάριση του χώρου και να μηδενιστεί πιθανός κίνδυνος αναζωπύρωσης της φωτιάς.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε λίγα λεπτά πριν τις 12, από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι έντρομοι είδαν πυκνό καπνό να βγαίνει από το εγκαταλελειμμένο σπίτι.
Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν εννέα άνδρες με 4 πυροσβεστικά οχήματα και έσβησαν τη φωτιά ενώ τα αίτια που προκάλεσαν διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου
Φωτογραφία: Φανή Ασπογαλή

Συνεργείο του Δήμου Σερρών προχώρησε στην κατεδάφιση της εγκαταλελειμμένης κατοικίας, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης.

Η φωτιά είχε προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους των γύρων περιοχών.

Στην κατάσβεσή της συμμετείχαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με εννιά άντρες.

Μάλιστα, όπως συνηθίζεται, σε αυτές τις περιπτώσεις πυροσβεστικό όχημα παρέμεινε στο σημείο σε επιφυλακή, για δύο, περίπου μέρες, για το φόβο αναζωπύρωσης.

Πολλές εγκαταλελειμμένες μονοκατοικίες αποτελούν «καταφύγιο» για άστεγους και παραβατικά άτομα, με αποτέλεσμα να εγκυμονούν κίνδυνοι, όπως η εκδήλωση πυρκαγιών, θέτοντας σε κίνδυνο όμορες ιδιοκτησίες.

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές: