serreslife

Στις 28-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ οι Μαραθωνοδρόμοι Σερρων σας προσκαλούν στο 3ημερο δρομικό event της πόλης των Σερρών,ένα δρομικό event για όλη την Μακεδονία,την Θράκη και όχι μόνο!!!


Οι 3 αγώνες που έχουν ετοιμάσει για εσάς θα έχουν για ακόμη μια χρόνια φιλανθρωπικό χαρακτηρα,έσοδα του αγωνα θα διατεθούν σε ευπαθείς ομάδες αλλά και ως βοήθεια σε διάφορους οργανισμούς που χρειάζονται την στήριξη μας!!!

Φέτος σε συνεργασία με το συλλογο Ελπίδα θα στείλουμε το δικό μας μήνυμα:
«ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ»
γιατί η νικη στον αγωνα ενός ανθρώπου για τη ζωή μπορεί να είσαι μόνον εσυ!!!!

Στα πλασια των αγώνων θα κληρωθούν πλούσια δώρα για μικρους κ μεγαλους!!!!

Είσαι έτοιμος για την Πρόκληση?
Το Voreia Beer Sirris Challenge 23km είναι ένας μοναδικός αγώνας που συνδυάζει το τρέξιμο στην άσφαλτο σε όλη την διαδρομή, με ανάβαση σε λόφο και υψομετρική διαφορά 450m!

Με εκκίνηση σε σχεδόν επίπεδο έδαφος για τα πρώτα 3χλμ, έχεις την ευχέρεια να ξεκινήσεις ομαλά και στην συνέχεια να μπεις στην ανάβαση έως το 12χλμ. Μετά το 12χλμ μπορείς να απολαύσεις πιο άνετα την διαδρομή ανάμεσα στα πεύκα & την υπέροχη θέα στην φύση καθώς κατηφορίζεις…

Στο ενδιάμεσο σε υποστηρίζουμε με σταθμό νερού στα 3χλμ, μετά από ένα ελαφρώς κατηφορικό κομμάτι στο 7χλμ με νερό & ισοτονικό ώστε να δροσιστείς και να πάρεις δυνάμεις. Στο μισό της διαδρομής στο 11,5χλμ με gel, νερό & σφουγγάρι, καθώς και στο 14χλμ με νερό & ισοτονικό & 18χλμ με νερό. Στο τερματισμό μπορείς να απολαύσεις δροσερό και θρεπτικό παγωτό γιαούρτι Κρι-Κρι Super Spoon, με Super Fruits & High Protein, για καλύτερη αποκατάσταση!

Το Voreia Beer Sirris Challenge 23km είναι ένας ιδανικός αγώνας για δρομείς που θέλουν να απολαύσουν την θέα στην φύση αλλά δεν θέλουν να μπουν σε μονοπάτια, και για δρομείς που θέλουν να ανεβάσουν τις αντοχές στους τρέχοντας στην ανηφόρα. Πολλοί δρομείς θεωρούν την ιδιομορφία του Voreia Sirris Challenge 23km με τις ανηφόρες και κατηφόρες σε άσφαλτο, μια πολύ καλή προετοιμασία για των Μαραθώνιο της Αθήνας και άλλους αγώνες που ακολουθούν.

Στο Voreia Beer Sirris Challenge 23km θα μπορείς να γνωρίζεις τους χρόνους σου με ακρίβεια με ηλεκτρονική χρονομέτρηση σε 2 σημεία και να αναμετρηθείς για μία θέση στο βάθρο σε τρία ηλικιακά γκρουπ για τους άνδρες 18-34 / 35-49 / 50+ και τρία ηλικιακά γκρουπ για τις γυναίκες 18-34 / 35-49 / 50+. Θα υπάρξει επίσης βράβευση κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών για τα Σώματα Ασφαλείας. Για την αξία της αθλητικής βράβευσης, είναι απαραίτητη η συμμετοχή τουλάχιστον 5 αθλητών/αθλητριών σε κάθε ηλικιακό γκρουπ ώστε να πραγματοποιηθεί η βράβευση.

Επιπλέον θα βραβεύσουμε την πολυπληθέστερη ομάδα που θα πάρει μέρος στους Αγώνες Voreia Beer Sirris Challenge 23km & Βόλτα Run 5km. Μάζεψε φίλους, γνωστούς, συναδέλφους – οργάνωσε την δική σου ομάδα μέσα από την δουλειά, κάποιο σύλλογο, το γυμναστήριο ή όποιο άλλον τρόπο θέλεις – και πάρτε μέρος όλοι μαζί ως ομάδα. Ο καθένας μπορεί να τρέξει την απόσταση που επιθυμεί. Εμείς θα βραβεύσουμε την μεγαλύτερη ομάδα στο σύνολο της. Πάντα είναι καλύτερα να τρέχεις με παρέα! Και όσοι πιο πολλοί, τόσο το καλύτερο!

Είσαι έτοιμος για την πρόκληση του Voreia Beer Sirris Challenge 23km?
Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου . 10:00
Εγγραφή εδώ



Κυριακάτικη Βόλτα ή Τρέξιμο 5χλμ?
Συνδίασε και τα δύο!
Πάρε μέρος στο Βόλτα Run 5km και κάνε την Κυριακάτικη Βόλτα σου πιο διασκεδαστική! Πέντε χιλιόμετρα δεν είναι πολλά, και όταν συμμετέχεις με παρέα είναι ακόμα πιο ευχάριστα. Με εκκίνηση στον πεζόδρομο της Μεραρχίας μπροστά από το Βόλτα καφέ, ξεκινάμε όλοι μαζί για τρέξιμο,jogging,δυναμικό βάδισμα ή ακόμα και περπάτημα, για 2,5χλμ έως την Κοιλάδα Σερρών και πίσω.

Μπορεί να μην το χρειαστείς αλλά θα μοιράζουμε μπουκαλάκια νερό στα 2,5χλμ. Το πιο διασκεδαστικό όμως κομμάτι θα είναι στον τερματισμό, όχι μόνο με την αίσθηση της ευχαρίστησης πως έκανες κάτι καλό για τον εαυτό σου, άλλα με το Special Event που θα έχουμε διοργανώσει για περάσεις καλά μαζί με τους φίλους σου!
Εκεί μπορείς να απολαύσεις δροσερό και θρεπτικό παγωτό γιαούρτι Κρι-Κρι Super Spoon, με Super Fruits & High Protein, για καλύτερη αποκατάσταση!

Το Βόλτα Run 5km είναι ένας εύκολος αγώνας για μικρούς & μεγάλους, μια ευκαιρία για παιδιά και εφήβους να γνωρίσουν το τρέξιμο & τον αθλητισμό. Είναι ένας αγώνας για όλους, για αυτούς που κυνηγάνε μια θέση στο βάθρο, για όσους θέλουν να τρέξουν, να κάνουν jogging, δυναμικό περπάτημα είτε απλά να περπατήσουν. To Βόλτα Run 5km είναι το ιδανικό αθλητικό event για όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν να συμμετέχουν πρώτη φορά σε αγώνα ή να αναμετρηθούν με τους φίλους τους. Εξάλλου πάντα είναι πιο ωραία να τρέχει κανείς με παρέα, για αυτό δήλωσε συμμετοχή μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, και έλα στην μεγάλη παρέα του Βόλτα Run 5km!

Επιπλέον θα βραβεύσουμε την πολυπληθέστερη ομάδα που θα πάρει μέρος στους Αγώνες Voreia Beer Sirris Challenge 23km & Βόλτα Run 5km. Μάζεψε φίλους, γνωστούς, συναδέλφους – οργάνωσε την δική σου ομάδα μέσα από την δουλειά, κάποιο σύλλογο, το γυμναστήριο ή όποιο άλλον τρόπο θέλεις – και πάρτε μέρος όλοι μαζί ως ομάδα. Ο καθένας μπορεί να τρέξει την απόσταση που επιθυμεί. Εμείς θα βραβεύσουμε την μεγαλύτερη ομάδα στο σύνολο της. Πάντα είναι καλύτερα να τρέχεις με παρέα! Και όσοι πιο πολλοί, τόσο το καλύτερο!

Κάνε μια ξεχωριστή βόλτα με τους φίλους σου!
Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου . 10:15
Εγγραφή εδώ

 

Νέο Κρι-Κρι Kids Run για τους μικρούς μας φίλους!
Μυήστε από νωρίς τα παιδιά σας στον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής!
Το νέο αθλητικό event Κρι-Κρι Kids Run είναι μία τέλεια ευκαιρία για μικρά παιδιά να γνωρίσουν το τρέξιμο & την αρετή του ευ αγωνίζεσθαι.

Το Κρι-Κρι Kids Run είναι ένας ευχάριστος αγώνας γιορτή 500 μέτρων που ξεκινά μπροστά από το καφέ Βόλτα και εξελίσσεται στον ασφαλές περιβάλλον του πεζόδρομου Κ.Καραμανλή. Πρόκειται για μία ασφαλή και εύκολη διαδρομή ειδικά σχεδιασμένη για μικρά παιδιά ώστε να νιώσουν την χαρά ενός αγώνα τρεξίματος χωρίς ωστόσο να κουραστούν.

Νικητές στο Κρι-Κρι Kids Run είναι όλοι όσοι συμμετέχουν! Τα παιδιά σας, οι φίλους τους & εσείς! Μοιραστείτε μοναδικές στιγμές μαζί με τα παιδιά σας, μάθετε τους των αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα & απολαύστε παγωτά Κρι-Κρι στο σημείο Εκκίνησης και Τερματισμού. Ελάτε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στον πεζόδρομο Κ.Καραμανλή για το μοναδικό αυτό αθλητικό event όπου όλοι είναι νικητές!

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου
Για παιδία γεννημένα έως το 2007
Εγγραφή εδώ

 

Διαβάστε επίσης: