serreslife

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε περιοχές της Π.Ε Σερρών δημιούργησε η δυνατή νεροποντή την Πέμπτη το μεσημέρι που εκδηλώθηκε σε όλο το Νομό.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα δημιουργήθηκαν στο Δήμο Σιντικής ιδιαίτερα από το Ομαλό – Θρακικό έως και την Καστανούσσα, εκεί είχαμε κλαδιά πάνω στα καλώδια και ένα κατεστραμμένο διακόπτη που καθυστέρησαν ιδιαίτερα την ηλεκτροδότηση στην Ροδόπολη. Η διακοπή σημειώθηκε την ώρα της έντονης βροχόπτωσης περίπου στις 3 το μεσημέρι και αποκαταστάθηκε στις 10 το βράδυ στη Ροδόπολη , ενώ στο 7ωρο αυτό διάστημα γινόταν αποκατάσταση στις ενδιάμεσες περιοχές δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών το πρωί ο διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ Σερρών Μανώλης Εμμανουηλίδης.
Σημαντικό πρόβλημα υπήρξε και στην πόλη των Σερρών, όπου στην οδό Εδέσσης και Βενιζέλου γωνία , υπάρχει ένας υποσταθμός ο οποίος πλημμύρισε, κλήθηκε η Π.Υ και αντλήθηκαν τα νερά, αποκαταστάθηκε η βλάβη και ηλεκτροδοτήθηκε η περιοχή μετά από περίπου τρεις ώρες. «Εκεί είναι ένα δύσκολο σημείο είπε ο κ Εμμανουηλίδης» όπου καταλήγουν όλα τα νερά.
Διακοπή σημειώθηκε και στα αρδευτικά δίκτυα Γαζώρου – Πεθελινού, χωρίς να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης: