Ξεκινούν οι ανοιξιάτικες ενδιάμεσες εκπτώσεις και στην αγορά των Σερρών

serreslife

Στο πρώτο 15θήμερο του Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι ανοιξιάτικες ενδιάμεσες εκπτώσεις και στην αγορά των Σερρών. Συγκεκριμένα, ως ημέρα έναρξης του δεκαπενθημέρου είναι η Τετάρτη 2 Μαΐου και αντίστοιχα η τελευταία ημέρα των ενδιάμεσων εκπτώσεων θα είναι η Τρίτη 15 Μαΐου, καθώς οι 15 μέρες δεν είναι εργάσιμες αλλά ημερολογιακές.

Προαιρετική και όχι υποχρεωτική, όπως η αργία της Πρωτομαγιάς, από ότι μαθαίνω θα είναι και η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων Νομού Σερρών την πρώτη Κυριακή (6/5) της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου, που θα διαρκέσει φέτος στο διάστημα από 2 έως και 10 Μαΐου 2018.
Και να μου το θυμηθείτε!

Πηγή: Εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

ΘΕΜΑ: ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές ότι, με βάση το Νόμο 4177/2013 θα ισχύσει η εφαρμογή του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων "mid-season sales", το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου 2018.

Επειδή η 1η Μαΐου, έχει καθοριστεί ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας με βάση το άρθρο 14 του Ν.4468/2017, η πρώτη μέρα έναρξης των εκπτώσεων θα είναι η Τετάρτη 2 Μαΐου. Αντίστοιχα, τελευταία μέρα των εκπτώσεων θα είναι η Πέμπτη 10 Μαΐου 2018.
Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Καλούμε το καταναλωτικό κοινό να προτιμήσει τις αγορές του τόπου μας και να στηρίξει τα καταστήματα των Σερραίων εμπόρων αυτή τη δύσκολη περίοδο .

Κανένας Σερραίος καταναλωτής δεν πρέπει να « φύγει» από τα όρια του Νομού για τις αγορές του.

Και υπενθυμίζουμε το σύνθημα μας που πρέπει να γίνει βίωμα όλων μας

Ζω στις Σέρρες,
Στηρίζω τις Σερραϊκές επιχειρήσεις και τα προϊόντα του τόπου μου .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Κυριακή Μηλίγκα


Τελευταία Σερραϊκά Νέα

More Articles