serreslife

«Η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου και η χρησιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη μικρή επιχείρηση»

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της ΕΣΕΕ για την τόνωση της ανταγωνιστικότητας της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για τη νέα πιλοτική δυνατότητα εκπαίδευσης των μελών των Εμπορικών Συλλόγων μέσω του Συστήματος Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης «ΕΡΜΕΙΟΝ +» που ανέπτυξε το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΚΑΕΛΕ) της ΕΣΕΕ.

Το εκπαιδευτικό αντικείμενο που είναι διαθέσιμο για την υλοποίηση των μαθημάτων, είναι «Η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου και η χρησιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη μικρή επιχείρηση» και αφορά ζητήματα που βρίσκονται στον επίκαιρο πυρήνα του επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών προτίθεται να υλοποιήσει σε πρώτη φάση, ένα (1) πρόγραμμα εκπαίδευσης, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, καθώς το πρόγραμμα σχεδιάστηκε με γνώμονα τις γνώσεις και τις δεξιότητες που ζητούνται στην αγορά εργασίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα εκπαίδευσης, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΕΡΜΕΙΟΝ+ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:
1. Οι εκπαιδευόμενοι δεν θα έχουν φυσική παρουσία σε χώρο εκπαίδευσης αλλά όλη η εκπαιδευτική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα του ΕΡΜΕΙΟΝ+. Για κάθε άτομο που θα εγγράφεται στην πλατφόρμα θα πρέπει να υπάρχει απαραίτητα διαφορετικό email καθώς επίσης αυτό να είναι και ενεργό διότι η επικοινωνία, ως επι το πλείστον, θα γίνεται ηλεκτρονικά.
2. Μετά την καταχώρηση των εκπαιδευομένων στην πλατφόρμα θα τους αποσταλεί στο email τους το «όνομα χρήστη» και ο «κωδικός» με τα οποία θα κάνουν εισαγωγή στο σύστημα.
3. Θα υπάρχει ένας χρονικός περιορισμός ενός μήνα μέσα στον οποίο θα πρέπει οι εκπαιδευόμενοι να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα. Η ημερομηνία έναρξης και λήξης της περιόδου αυτής θα καθοριστεί με την εγγραφή τους στο σύστημα και θα τους αποσταλεί στο email τους μαζί με ένα εγχειρίδιο χρήσης της πλατφόρμας. Μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης θα απενεργοποιείται η δυνατότητά τους να παρακολουθούν το πρόγραμμα.
4. Όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα από όλους θα εκδίδεται και η βεβαίωση παρακολούθησης. Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης θα αποστέλλονται στο σύλλογο και οι εκπαιδευόμενοι θα τις παραλαμβάνουν από εκεί.
5. Ο αριθμός των εκπαιδευομένων θα κυμαίνεται από 15 έως 25 άτομα οπότε και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας .
6. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρήσεις μέλη του Εμπορικού Συλλόγου

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πιλοτικό πρόγραμμα υποβάλλοντας αίτηση στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Κυριακή Μηλίγκα

ΑΙΤΗΣΗ

Προς
τον Εμπορικό Σύλλογο Ν. Σερρών

Με την παρούσα αίτηση δηλώνω την συμμετοχή μου στο πιλοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΕΡΜΕΙΟΝ+ του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών .

ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου και η χρησιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη μικρή επιχείρηση

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΜΟΥ

ONOMA
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
KINHTO
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ KINHTO
EMAIL

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 138 επισκέπτες