6η Γιορτή παιδιού από τις «Σερραίες Μανούλες»

serreslife

Έφτασε η ώρα για την πιο αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων! Η 6η γιορτή παιδιού του συλλόγου «Σερραίες Μανούλες» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών.

Μη λείψει κανείς! Η Βούλα Γιαγκάζογλου Παπούδα, μαζί με τους συνεργάτες της, θα παρουσιάσει διαδραστική θεατρική παράσταση, βασισμένη στο βιβλίο της «Η χαμένη χαρά της Θυμιώς». Επίσης τα παιδιά του πρότυπου παιδικού σταθμού «Ονειρούπολη» θα τραγουδήσουν κάλαντα, θα υπάρχει μπαζάρ του συλλόγου –μέρος των εσόδων θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου Σερρών- και πολλές ακόμη εκπλήξεις και κεράσματα.

Η είσοδος για τα παιδιά είναι ελεύθερη. Για τους ενήλικες το εισιτήριο είναι 2 ευρώ ενώ η αγορά κάποιου από τα βιβλία της Ελληνοεκδοτικής που θα βρίσκονται στο χώρο τους εξασφαλίζει δωρεάν είσοδο.

Ο σύλλογος «Σερραίες Μανούλες» ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης: UNITED COLORS OF BENETTON κατάστημα Σερρών, ΓΑΤΙΔΗΣ Fresh, Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΣΚΟΥΠΑΚΗ, παιδότοπος St’ astra, café Μαμά Καρότσι, Ψητοπωλείο Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, άνθη-φυτά ΘΕΜΗΣ, ΗΡΩΝ Κωνσταντίνος Τουτζιάρης, σχολή tae kwon do ΔΑΥΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΒΟΛΤΑ stories, Μουσικό μεζεδοπωλείο ΤΟ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ. Ευχαριστεί επίσης την Ελληνοεκδοτική και το Ράδιο Ε103.

Για το σύλλογο «Σερραίες Μανούλες»
Η Πρόεδρος
Πολυξένη Καράμπελα
(τηλ. 6942646907)

serreslife


Τελευταία Σερραϊκά Νέα

More Articles