serreslife

Σύσκεψη της Επιτροπής του άρθρου 7 της Προγραμματικής Σύμβασης για τον τουρισμό πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 09/01/2018 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών. Πρόκειται για την έκτη στη σειρά συνεδρίαση, με στόχο την ομαλή πορεία υλοποίησης της εν λόγω Σύμβασης , τη λήψη αποφάσεων και τη λύση προβλημάτων που ανακύπτουν στην πορεία.

Η συζήτηση, μέσα από την κατάθεση και ανταλλαγή απόψεων, προτάσεων, ιδεών, κρίθηκε ικανοποιητική και εποικοδομητική και ανακεφαλαιώνεται στα εξής :

- Αναπαραγωγή, έπειτα από επικαιροποίηση, επιλεγμένου τουριστικού προωθητικού υλικού ( έντυπα, dvd), πρακτικού, χρήσιμου και αναγνώσιμου από τους δυνητικούς επισκέπτες.
- Προβολή σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, έντυπα ΜΜΕ, social media, που να συνδυάζεται με κάποια μεγάλα events της περιοχής μας.
- Αξιοποίηση του θεματικού περιπατητικού και ποδηλατικού τουρισμού ( βελτίωση υπαρχόντων, χάραξη νέων μονοπατιών κλπ).
- Δημιουργία φωτογραφικού αρχείου, που να υπακούει στις σύγχρονες αντιλήψεις και πρακτικές.
- Οργάνωση, με τον οικονομικότερο δυνατό τρόπο, παρουσιάσεων του τουριστικού προϊόντος της Περιφερειακής μας ενότητας σε διάφορες περιοχές της χώρας ( Αθήνα, Κρήτη, Πάτρα, Ιωάννινα κλπ), σε γενικό και ειδικό κοινό ( πχ σχολικός τουρισμός).

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη.
Η όλη προσπάθεια εντάσσεται στη βούληση των Συμβαλλομένων Μερών ( Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, Δήμοι, ΕΒΕΣ, ΑΝ.Ε.ΣΕΡ.) για προώθηση της περιοχής μας, πέρα από το πρόγραμμα της Περιφέρειας, με τρόπο που να απαντά στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του τουριστικού μας προϊόντος.

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης: