serreslife

Όλοι οι πολιτιστικοί φορείς της περιοχής για πρώτη φορά διοργανώνουν φιλανθρωπική συναυλία με πολύ γνωστούς Πόντιους καλλιτέχνες στις 15 Απριλίου 2018 και ώρα 21:00 στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου, με θέμα «Βραδιά Αγάπης και συμπαράστασης για τον συμπολίτη μας Φώτη» ώστε τα έσοδα αυτής να διατεθούν αποκλειστικά στην οικογένεια του Φώτη Παναγιωτίδη.



Στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων η επίσημη ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσφέρει επίσημα δώρα ώστε να τεθούν σε κλήρωση με τον αριθμό των εισιτηρίων της συναυλίας ενώ το σύνολο των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ , ως ένδειξη συμπαράστασης, υπέγραψαν όλοι μαζί εχθές στην επίσημη μπλούζα της αγαπημένης ομάδας του Φώτη ώστε να τεθεί σε δημόσια δημοπρασία λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας.

Ο άτυχος Φώτης μέλος του Συλλόγου Σπηλαιολογίας και μέλος της Επίλεκτης Ομάδα Ειδικών Αποστολών Σιντικής (ΕΠΟΜΕΑ Σιντικής), μαζί με ακόμα έναν φίλο του επιχειρούσαν να κρεμάσουν το πανό του τοπικού συνδέσμου ΠΑΟΚ και ήταν δεμένοι με σχοινιά. Δυστυχώς μια ασφάλεια δεν κούμπωσε καλά με αποτέλεσμα να γίνει το ατύχημα και να πέσει ο άτυχος άνδρας από ύψος 35-40 μέτρων σε ένα πλάτωμα του βράχου.

Από την πτώση τραυματίστηκε σοβαρά στην σπονδυλική στήλη και μέχρι σήμερα νοσηλεύεται στην ΑΡΩΓΗ Θεσσαλικό Κέντρο Αποκατάστασης.

Διαβάστε επίσης: