serreslife

Μπορεί να είμαστε στο μέσο του καλοκαιριού, αλλά οι υποψήφιοι δήμαρχοι από τώρα άρχισαν να κάνουν τους προγραμματισμούς τους
Μέχρι σήμερα τρεις φαίνεται να είναι οι σίγουροι υποψήφιοι.
Από την Δημοτική Πρωτοβουλία ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Αραμπατζής, ο κ.Αλέξανδρος Χρυσάφης που φαίνεται να έχει την στήριξη των περισσότερων δεξιών υποψηφίων συμβούλων και ο πρωην Νομάρχης και δυο φορές χαμένος στον Δήμο Σερρών Στέφανος Φωτιάδης.

Όλοι οι άλλοι απλά περιμένουν!
Οι μεν  υποψήφιοι στην «Διάβαση Πεζών» ξέμειναν από επικεφαλής, μιας και θέλουν πρώτα να ξακαθαρίσουν την σχέση τους με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, ο δε Θόδωρος Μηλίδης περίμενε μέχρι πρόσφατα την ψήφιση του νέου εκλογικού νόμου , όπως και πολλοί που θέλουν αλλά δεν μπορούν!
H έκπληξη ήρθε πριν από δύο περίπου μήνες όταν εγκατέλειψε τον συνδυασμό του κ. Χρυσάφη ο κ. Αναστασιάδης και εντάχθηκε σε αυτόν του Φωτιάδη, αλλά και αυτή η προσχώρηση του κ. Κοτρώνη στο συνδυασμό επίσης του κ.Φωτιάδη
Δεν είναι λίγοι φυσικά όσοι λένε ότι ο πρωην Νομάρχης είναι έτοιμος να «πουλήσει» και αυτός με την σειρά τον κ.Αναστασιάδη, αλλά κάτι τέτοιο ούτε τον παίρνει να το κάνει, ούτε φυσικά και το μπορεί.
Για αυτό όλοι περιμένουν την εξέλιξη του πολιτικού σκηνικού σε πανελλήνιο και όχι τόσο σε τοπικό επίπεδο, μιας και το ΠΑΣΟΚ όσο και η Νέα Δημοκρατία, δια των προέδρων τους έχουν δεσμευτεί αμέσως μετά τις εκλογές να αλλάξουν τον όποιο νόμο ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Νόμο που ακόμα δεν ξέρουμε αν θα περάσει, μιας και ο κ. Καμμένος είναι τόσο απρόβλεπτος , όσο και οι πολιτικές ομιλίες του!
Όσο για τον νυν δήμαρχο, Πέτρο Αγγελίδη κινείται σε ρυθμούς καθημερινότητες και αγωνίζεται να κερδίσει τα στρατόπεδα
Πέτρο με αυτή την κυβέρνηση και με αυτό τον υπουργό, δεν έχεις καμία τύχη
Εκτός κι αν τον έχουμε ...γραμμένο!
Σωστά;

Πηγή: Εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...