Κρίμα που δεν συγκινείσαι Δήμαρχε Αμφίπολης !Αρχές καλοκαιριού, οι επισκέπτες, ντόπιοι και ξένοι, πλημμύρισαν τις ακτές του Νομού μας και ο «άσχημος δρόμος» και ο μοναδικός, που οδηγεί προς τη θάλασσα, έχει και κακή οδοσήμανση. Πινακίδες φθαρμένες, σκουριασμένες, με καλυμμένη τη σήμανση από χόρτα, δέντρα και «αυτοκόλλητα διαμαρτυρίας» ή «οπαδικά αυτοκόλλητα», ένα μπάχαλο γενικώς, που αγανακτεί τον άγνωστο επισκέπτη και τον οδηγεί σε λάθος πορεία. Αυτά είναι που προσφέρει η πολιτεία στον επισκέπτη.


Εμείς, ήδη από τον Οκτώβριο του 2016 κάναμε αυτές τις επισημάνσεις, μήπως και συγκινηθεί ο Δήμαρχος Αμφίπολης και πιέσει τους αρμόδιους για την αποκατάσταση των λαθών. Ιδιαίτερα, η σήμανση που αφορά τον Λέοντα της Αμφίπολης έπρεπε να προσεχθεί, ως εξέχον αρχαιολογικό εύρημα.
Και αναρωτιέται κανείς εύλογα : «άραγε πόσες φορές πέρασαν μπροστά από τις κρυμμένες πινακίδες οι κάθε είδους αρμόδιοι των Σερρών και δεν τις είδαν;» Και συνεχίζω : «Κι αν τις είδαν, τι έκαναν;»


ΥΓ : Η πρώτη μας ενόχληση για το επίμαχο θέμα ήταν στις 12/10/2016Κείμενο - Φωτογραφίες: Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Δημοσ/φος)


Τελευταία Σερραϊκά Νέα

More Articles