Για τις εξελίξεις της υπόθεσης της Ελένης Μπονια μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της Τηλεόρασης ΕΠΙΛΟΓΕΣ η Δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής Φως Στο Τούνελ. Η Αγγελική Νικολουλη αποκάλυψε τις τελευταία λεπτά της δολοφονίας της 52 χρονης γυναίκας λέγοντας πως την έσπρωξε ζωντανή στο γκρεμό.

Η Αγγελική Νικολουλη αποκάλυψε πως ο 62χρονος  φερόμενος ως δράστης και συγχωριανός της Ελένης Μπονια, περιέγραψε ατάραχος πως οδήγησε στο θάνατο την άτυχη γυναίκα. Μάλιστα, επέλεξε το συγκεκριμένο απόκρημνο σημείο στο όρος Μπέλες που θυμίζει Μετέωρα, και την έσπρωξε ζωντανή στο γκρεμό. Την οδήγησε στη δασική περιοχή της Βυρώνειας δήθεν για να κουβεντιάσουν, διαπληκτίστηκαν γιατί είχαν όπως ισχυρίστηκε προσωπικές διαφορές και την έστειλε στο θάνατο.

 

Ήταν τόσο απόκρημνος ο γκρεμός με κλήση 95%, που κλήθηκαν άνδρες της ΕΜΑΚ από τη Θεσσαλονίκη ειδικά εκπαιδευμένοι στην καταρρίχηση. Δέθηκαν με ιμάντες και σε πολύ μεγάλο βάθος κατάφεραν να εντοπίσουν ένα μεγάλο τμήμα του κρανίου της και δύο οστά. Τα ευρήματα εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. που εδρεύουν στην Αθήνα, για να γίνει ταυτοποίηση μέσω DNA. Το σημείο το υπέδειξε στους αστυνομικούς ο ίδιος ο δράστης, μετά την ομολογία του.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης όπου σήμερα ο 62χρονος άντρας θα περάσει την πόρτα του δικαστικού μεγάρου της πόλης των Σερρών. Με αφορμή την επικοινωνία μας με την Αγγελική Νικολουλη αναφερθήκαμε και σε μια άλλη υπόθεση που αφορά την εξαφάνιση της ηλικιωμένης Στέλλας Χαραλαμπίδου της 74χρονης γυναίκας από τα Θερμά Σερρών που χάθηκαν τα ίχνη σαν να άνοιξε η γη και την κατάπιε για την υπόθεση αυτή η δημοσιογράφος είπε ως πρεπει να χυθει απλετο φως για να αποκαλυφθει τι ακριβως εγινε και στην υποθεση αυτη.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 633 επισκέπτες