Κλειστή η οδός Ερμού λόγω ασφαλτοστρώσεων

Κλειστή θα παραμείνει η οδός Ερμού από σήμερα...

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές με τις κεντρικές ομιλίες των υποψηφίων Δημάρχων Σερρών

Σε μια διαφορετική προεκλογική εκδήλωση μετά …μουσικής καλεί του Σερραίους την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 8 το βράδυ, στο καφέ μπάρ «Μπρίκι» η δημοτική κίνηση «διάβαση πεζών».

ΜΕΡΕΤΟΥΔΗΣ
ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΔΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ΔΗΜΟΥ
ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ

serreslife

Νέο χτύπημα κακοκαιρίας την ερχόμενη εβδομάδα
Για νέο χτύπημα κακοκαιρίας προειδοποιεί με ανάρτησή του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου. Όπως αναφέρει, ο καιρός θα χαλάσει ξανά από 12 Δεκεμβρίου έως και 16, ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει σε περιοχές στη Βόρεια και στην Κεντρική Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, ο Σάκης Αρναούτογλου γράφει τα εξής «Φίλες και φίλοι! Οπως ανέφερα και στο δελτίο απόψε, αλλά και από την περασμένη Παρασκευή, η επόμενη εβδομάδα και κυριώς χοντρικά το διάστημα μεταξύ 12 -16 Δεκεμβρίου δείχνει να έχει έντονο καιρικό ενδιαφέρον για τις περισσότερες περιοχές της χώρας καθώς οι κατεβασιές κρύου απο την βόρεια Ευρώπη δεν αποκλείεται να "συνδυαστούν" και με κάποιες χιονοπτώσεις (θα δούμε πόσο αξιολογες θα είναι) στα ορεινά αλλά και περιοχές της βόρειας και κατά τόπους της κεντρικής Ελλάδας με αρκετά χαμηλά υψόμετρα!

Θα παρακολουθούμε την εξέλιξη (οπως πάντα) καθημερινά μέσα απο τα δελτία της ΕΡΤ αλλά και μέσα από τη σελίδα στο facebook εδώ: τη μεγαλύτερη μετεο-παρέα της χώρας στο διαδίκτυο, ο αριθμός της οποίας μάλιστα πάει να ξεπεράσει τους 207.000 φίλους και σας ευχαριστώ απο καρδιάς γιαυτό αλλά και γενικότερα για την εμπιστοσύνη σας τα τελευταία 18 ολόκληρα χρόνια!

Με πραγματική εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου».

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 292 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200