serreslife

Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών δεν θα μπορούσε να μη γιορταστεί στο μαγαζί που έχει πάει το γευστικό μας επίπεδο αλλού. Έτσι, λοιπόν, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου οι κατσαρόλες του Βόλτα βράζουν τα πιο γευστικά ζυμαρικά, ενώ στα τηγάνια του αναμειγνύονται τα πιο φρέσκα και μυρωδάτα υλικά που θα δημιουργήσουν σάλτσες άλλο πράγμα!

Καρμπονάρα έχουμε φάει όλοι, καρμπονάρα με καπνιστή πανσέτα, όμως, θα φάμε πρώτη φορά στο Βόλτα.

Και να ‘ταν μόνο η καρμπονάρα… Το μενού έχει ήδη ανακοινωθεί κι εμείς ήδη νιώθουμε το στομάχι μας να γουργουρίζει από προσμονή!!!


Μενού Τετάρτης



Η κουζίνα της μακρινής Ινδίας κάνει Βόλτα στον πεζόδρομο της Μεραρχίας και συνδυάζεται με cocktail δημιουργώντας την πιο πικάντικη βραδιά, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου!

Τα μπαχαρικά θα έχουν την τιμητική τους στο cocktail pairing αυτής της Πέμπτης. Αυτή η βραδιά αποτελεί πραγματικά ένα μυστήριο κι ένα μάθημα μαζί.

Ο Κώστας Πασχαλίδης με τον σεφ του Βόλτα Γιώργο Παντόπουλο έχουν βάλει στόχο να κάνουμε μαζί το γύρω του κόσμου σε… 80 πιάτα και όχι σε 80 ημέρες με τα απίθανα Cocktail & Food Pairing που σκαρφίζονται και διοργανώνουν!

Διαβάστε επίσης:

  • Ο Κώστας Τουρνάς έρχεται στις Σέρρες Ο Κώστας Τουρνάς είναι όλη του την ζωή μουσικός. Πάντα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμεύεται από τις όποιες επιρροές και να γράφει αληθινά “δικά...